Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Nie jestem z tego działu, ale chciałbym was prosi o zrobienie dla mnie programu,który

zbierałby za mnie w metin2 same marmury polimorfi.

Pełna nazwa:Marmur Polimorfi

Pozdro

PS:Daje + lub -,5

Opublikowano

Nawet nie próbuj sie wypowiadac.

Bo prawie mi kompa rypnoles.

Weteran
Opublikowano

Nie prosimy o gotowce..i tak ci takowego nie da za darmo ^^

Wszystko się da, ale nie wszystko można ;d

Pokombinował byś z memory to może byś coś napisał, ale jestem pewien, że nie znasz nawet podstaw, wieć nici z twojego bota..

1329036830-U154499.png
Opublikowano

Heh sam chciałem coś takiego zrobić ale narazie dałem sobie z tym spokój. Bo nawet nie wiem czy będę jeszcze grać w Metina. Dokładnie tak jak napisał up nikt Ci tak złożonego programu nie napisze, a zwłaszcza za free i musisz trochę pokombinować nomadmemory ale to i tak za mało. Wszystko się da ale nie zawsze łatwo :P. Ja tam się uczę C++ do takich botów lepszy. No i jak by to było takie proste to kamer już by dał w modzie taką opcję xD.

Opublikowano

Wydaje mi się że poprzez dllcall byś to zrobił, w delphi jest biblioteczka która wysyła pakiety do danego programu, tylko jakiegoś wąchacza musiałbyś znaleźć i sprawdzić te pakietosy krulikosy

Opublikowano

@up

co to znaczy nie da rady?

Co to znaczy w Pythonie od razu w kliencie?

WTF??

@top

Poczytaj o nomad memory ew. tak jak jack mówi pokombinuj z pakietosami krulikosami :P

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

Opublikowano

Sam chciałem zrobić coś takiego i założyłem nawet temat do tego.

Otrzymałem taką odpowiedź od użytkownika stronka111:

Z moich informacji:

każdy przedmiot ma swój kod

Jest funkcja w ASM która jest odpowiedzialna za podnoszenie przedmiotów.

Musisz ją znaleźć za pomocą OllyDBG, stworzyć dll, wpisać w odpowiednie miejsce id przedmiotu i zrobić nieskończoną pętle ze sleep(100).

Np. easymetin2 ma opcje podnoszenia wybranych przedmiotów i myśle że to działa w ten sposób:)

Sam takiego czegoś nie zrobiłem ale kiedyś się troche bawiłem.

Tu masz kod ASM:

To jest ukryta treść, proszę

Nie wiem czy aktualny i nie wiem czy to ten kod...

Aktualna funkcja do pickup jest chyba taka:

To jest ukryta treść, proszę

jednak nie ma opcji wyboru przedmiotu który chcesz podnieś;p

Mam nadzieję, że Ci się przyda. Jak dasz radę to zrobić to napisz na GG: 13085529 ;).

Opublikowano

Moja odpowiedź nie była zbyt przydatna ale jedno jest pewne trzeba szukać za pomocą programów typu OllyDbg funkcji do podnoszenia przedmiotów. Inaczej myśle nie da rady tego zrobić... Gdybyśmy mieli tą funkcji co EM2 wykorzystuje.., zapewne w niej jest taka zmienna. Ale to tylko moje domysły:)

eh...

• Dodaj nową pozycję...