Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[TuT] Prosty sposób na 50% HP więcej.

Coming

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć! Postanowiłem, że podzielę się z Wami pomysłem, jak zdobyć 50% HP więcej do swojego statku.

Zakładamy dziesięć kont z prezentu http://www.darkorbit.pl/big/?aid=3047 i zdobywamy na nich 9500 tysiąca uridium. Gdy już zdobędziemy czekamy na MHH, bądź kupujemy powielacz-rozdzielacz (booster pro) na HP.

Podlatujemy swoim głównym kontem, na którym chcemy mieć 50% HP więcej w jedno miejsce, a potem przylatujemy tymi dziesięcioma kontami do głównego. W ten oto sposób mamy 50% HP więcej.

Przydatne do wrót, wylotów.

Pomysł może wydawać się banalny, jednak może się komuś przydać, kto na to nie wpadł. Pozdrawiam!

Plusy?

- Mamy 50% HP więcej = większe szanse na PVP i wrogich mapach.

Minusy?

- Czasochłonne

Forumowym hejterom i spamerom mówię do widzenia.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Chcę zwrócić uwagę, że jednak lepiej klikać HP, niż zbierać urkę na tych kontach.

Dlaczego?

•  
  • musimy odpalać 10 kont(problem z 10 przeglądarkami sam znam tylko 5)
  • dodatkowo mamy większe lagi na 10 grach
  • musimy nimi latać żeby się wyklepać(lub odwrotnie)

Więc ja wolę sam puścić bota na noc(jedno konto i mamy kilka serii klikania)

P.S. Imo lepiej Plusy pisać nad Minusami

Opublikowano

Dla mnie glupota, a nawet widać, że tut robiony na siłę, kilka minut od składania podania na kidmoda ;) Tutaj prawie wszyscy mają dużo uri i energii jak to kolega powiedział... Nie przydatne według mnie i męczące.

Opublikowano

Męczące i nieprzydatne.

Łap minusa, bo napisałeś tego tuta tylko dla kidmoda.

Wtf . Konto mi się zbugowało i nie mogę się zalogować

http://www.mpcforum.pl/user/349579-pedores/

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

Opublikowano

Zastanawiałem się wcześniej czy jest sens pisanie tego poradnika, tak napisałem wsatawiłem go dodatkowo, żeby zwiększyć swoje szanse na KidModa, no i co z tego?

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Tylko krytykować umiecie... Sami nic nie napiszecie i macie jeszcze czelność go krytykować w taki sposób? Przynajmniej coś zrobił, a nie tak jak np. ja.

50 postów [Znaczek nike.]

100 postów [Znaczek nike.]

150 postów [x]

200 postów [x]

250 postów [x]

Opublikowano

Zastanawiałem się wcześniej czy jest sens pisanie tego poradnika, tak napisałem wsatawiłem go dodatkowo, żeby zwiększyć swoje szanse na KidModa, no i co z tego?

To z tego, że powstaje spam . Kidmod ma czemuś takiemu zapobiegać a nie jeszcze dokładać swoje ...

Zbieram te zielone .

obrazek2z.png

Opublikowano

To z tego, że powstaje spam . Kidmod ma czemuś takiemu zapobiegać a nie jeszcze dokładać swoje ...

Odpowiadam na krytykę. A sama krytyka to chyba nie spam, prawda? Każdy może tu wyrażać własną opinię, byle by związaną z tematem i trzymającą się regulaminu.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

Tylko krytykować umiecie... Sami nic nie napiszecie i macie jeszcze czelność go krytykować w taki sposób? Przynajmniej coś zrobił, a nie tak jak np. ja.

Prawie każda z osób, która wypowiedziała się negatywnie o tym Tucie, robi coś dla tego działu. W tym ja również... Hmmm... Problem? :)

Opublikowano

Ale nie pomyślałeś że bardzo dużo osób ma słabe kompy i zwyczajnie nie pociągną 10 przeglądarek na raz.. a do tego okna z grą. Za bardzo czasochłonne, dam + jak dopiszesz te 10 przeglądarek w których chcesz otwierać DO.

ref

Opublikowano

Ale nie pomyślałeś że bardzo dużo osób ma słabe kompy i zwyczajnie nie pociągną 10 przeglądarek na raz.. a do tego okna z grą. Za bardzo czasochłonne, dam + jak dopiszesz te 10 przeglądarek w których chcesz otwierać DO.

Otwierasz stronę główną, klikasz start, zamykasz i otwierasz kolejne konto. To, że ktoś ma słabego kompa, ja nic na to nie poradzę.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

10 przeglądarek ? Proszę bardzo :

Firefox,Opera,Explorer,Safari,Chrome,K-meleon,Netscape,Stainless,Maxthon,Sleipnir,Swiftfox, Lunascape,SeaMonkey,OmniWeb,Camino,Flock a jeszcze zapomniałem Konqueror.

bugpointblack.png

Opublikowano

Sam nad tym myślałem... dlaczego ktoś na firmie nie stanie faktycznie 10 botami z rozdzielaczem HP i jest wsparcie dla wszystkich. A co do przeglądarek to po co Wam 10? Zakładamy konto na dowolnej przeglądarce i odpalamy zbieranie boxów na IBot/Kbot co daje nam przez 2 dni bocenia ponad 100 tys. uri na bota o ile po drodze kupimy leonka a wiec podział HP na 100 godzin. Rozumiem jednak że każdy dba o siebie i raczej nie ma zamiaru bezinteresownie wspierać innych tracąc własny czas. Pozdrawiam

Opublikowano

10 przeglądarek ? Proszę bardzo :

Firefox,Opera,Explorer,Safari,Chrome,K-meleon,Netscape,Stainless,Maxthon,Sleipnir,Swiftfox, Lunascape,SeaMonkey,OmniWeb,Camino,Flock a jeszcze zapomniałem Konqueror.

Z czego warte minimalnej uwagi są Netscape i MOŻE SeaMonkey... FF, GC, IE, O,S o tym nie piszę, powszechnie używane ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...