Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nooby

bandi1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Żal mi was frajery co na MH jedziecie, poprostu żal... Nie dość, że skille na G lub P można łatwo mieć i do tego pierścień expa i wy lamusy jeszcze narzekacie... Jak któregoś złapie na MH to odrazu filmik i do GM'ów (dowód taki wystarczy)...

Opublikowano

Co Ci da ten filmik ? Komu go wgl. wyślesz ? Chyba zachowasz na pamiątkę, bo nikt go nie odbierze ...

Zrób jeszcze ss'a mojego posta, i wrzuć na UTube.

LongJuYT2 Server 2

81+ Wojownik Body

Aura miecza :

P

Berserk :

P

Wir miecza :

P

Szarza

P

3-stronne :

11

Opublikowano

przewrazliwiony ten typek ale co prawda to prawda -.- tez mnie wkurzacie z tym SH -.- i sie dziwicie ze lagi sa jak kazdy na SH zapier....

30284.png

20764.png

Opublikowano

Jakby nie wiedzieli ze sta poty na szybkosc ataku i szybkosc biegania!

Opublikowano

co prawda to prawda mkazdy jedzie na czitach...

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)

Opublikowano

Mówi się trudno ;f

Ja gdy pierwszy raz grałem na Priv'ie to używałem mh,fb itp .Potem to się zmieniło . Wystarczy mieć eq + 9 ;D i superowe butki + 9 xD

Ale nie raz włączam mh przy expie ,ale rzadko mi to sie zdarza robić ;>

Opublikowano

A jebie mnie to, gówno cię to obchodzi kto jedzie na mh, chuj ci do tego, będe chciał będe jechał, każdy jedzie to ja też, idz w chuj i nie wracaj, gdzie ty żyjesz, teraz na każdym serwerze 1/4 osób to cheaterzy, jakby mieli banowac musieliby zbanowac cały serwer.Życie, zrób se swój wsłany priv dla samego siebie to będziesz miał bez cheatów, albo na PL wracaj bocie.

Na zdjęciu w profilu 13743.59 units/second niech ktoś mnie pobije ;D

Opublikowano
A jebie mnie to, gówno cię to obchodzi kto jedzie na mh, chuj ci do tego, będe chciał będe jechał, każdy jedzie to ja też, idz w chuj i nie wracaj, gdzie ty żyjesz, teraz na każdym serwerze 1/4 osób to cheaterzy, jakby mieli banowac musieliby zbanowac cały serwer.Życie, zrób se swój wsłany priv dla samego siebie to będziesz miał bez cheatów, albo na PL wracaj bocie.

Kim ty jesteś że masz prawo obrażać userów ??

lastfmred.gif

Opublikowano

Po 1 kim wy jesteście mając prawo wyzywac userów?Tez to robicie jak chce konto skroic ale też nie macie prawa.

2.Denerwuje mnie takie gadanie, sam pewnie jedzie ale go ciągle wywala w dt to sie denerwuje.

Opublikowano

A co ci w mojej edycji nie pasuje?Dodatkowo widac że typ wbił po to żeby wyzywać innych, i gra pewnie na PL.

Opublikowano

Autorze postu....

Sorry że się tak wyrażę lecz cheaty na serverach prywatnych są dozwolone...

A na Polskim Metinie możesz sobie palcem w d***e pogrzebać.... Gm'owi mają o wiele ważniejsze sprawy niż twoje i innych żałosne filmiki !

Opublikowano

1.GM żadnych filmików ci nie przyjmie czaicie??

2.Można mu dawać tylko screeny

Kto ci powiedział że na privach cheaty są dozwolone:P??Zaden mh nie jest dozwolony ale olewa to każdy.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...