Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy Warto założyć konto w PayPal

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , tak jak w temacie chciałem dowiedzieć się od was czy warto założyć konto PayPal i czy one jest całkowicie za darmo.

A i jeszcze jedno ja mam 13 lat i czy nie było by żadnego problemu z założeniem konta i gdzie ( skąd ) mam wpłacać kasę.

Jeżeli żele napisałem temat albo co to przepraszam , jestem nowy.

Pozdrawiam

Opublikowano

Sam bez pełnoletności nie założysz... Niech ci starzy założą lub ktoś inny... a opłacać opłaca się jak grasz w jakieś gry typu Metin2 itp... bo wtedy płacisz mniej za sm itp...

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

Można założyć konto ja mam 13 lat podałem normalny wiek nie podawałem żadnego konta bankowego i all działa :D

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

@zielinskipawel

Nie pisz głupot. W wieku 13 lat, moze założyć konto bankowe współdziełone z rodzicem. (Polecam multibank) Jezeli chcesz wpłacać na gry, to polecam przelew (trzeba miec konto bankowe) lub paysafecard (bardzo dobra rzecz).

mpc.png

Opublikowano

@Up

Właśnie współdzielone z rodzicem.czyli sam nie założy... o to mi się rozchodziło :P

1368093221-U228457.png

2010 - 2012 - Emeryt
/ exMPC Media Team / exModerator Single Player / exModerator Last Chaos / Postmaker / Gold Member / exMentor /

Opublikowano

PAypal możesz założyc ale takie normalne konto w banku, też się da ale wtedy jak cokolwiek robisz np wyplacasz pieniadze z bankomatu albo coś płacisz to rodzicowi przychodzi list/sms że Ty coś kombinowałeś.Takie konto jest w PKO chybA;0

Opublikowano

Jeśli chcesz tylko WPŁACAĆ to śmiało zakładaj konto na PAYPAL. Wpłacać możesz poprzez przelewy bankowe, te tradycyjne oczywiscie . Paypal jest zupełnie darmowy więc nie ma obaw o abonamenty czy coś w ten deseń.

Doładowania paypal możesz przez przelew bankowy tradycyjny (nie musisz miec konta bankowego) , przelew internetowy (musisz miec konto bankowe wspoldzielone z rodzicem).

jqeuR.png

Opublikowano

@ UP

Wykurwiaj z tego forum spamerze od 7 boleści :/ . Widzę , ze spamuejsz nie na temat i nie masz pojęcia o Paypalu. Sam jestem uzytkownikiem Paypala od 2 lat i nic nie musze placic.

jqeuR.png