Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[UNDETECTED][02.08.2011] Adrenalina v2.2 D3D Cheat

AdrenalinaPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Kolejny hack mojej produkcji ^^

By zapobiec crash'u - po skończonej grze wyłącz SVP, OPK Player / Zombie !

Change Log:

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
02.08.2011 - Adrenalina v2.2 D3D Cheat

Od Autora:
OPK oraz SVP wymaga szybkiego procesora !
W tej wersji nie działa:
- OPK
- SVP
- Tele To Plant
Powód: Stara struktura !
Do prawidłowego wypakowania cheata użyj 7zip !

Dodano:
- OPK Player

Zmieniono:
- Poprawiono GM Warn
- Aktualizacja cheata
- Aktualizacja bazy D3D
- Lekko edytowano boxa: Specjal Thanks and Tester

Usunięto:
- No Horizon
- Hawk Mode
- Null Gravity
- Glitcher
- WuW
- No Spread
- No Water
- Unl Ammo
- Telekill
- Weapon Gravity
- Premium
- Level
- Dinar
- Super Master
- Room Master
- User Finder
- OPK Normal/Distans
- Positions Logger

Przypominam:
By zapobiec crash'u po skonczonej grze trzeba wylaczyc te opcje:
- OPK Player
- OPK Zombi
- SVP
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Screen:

adrenalinav22d3dcheat.png

Skan:

http://virusscan.jotti.org/pl/scanresult/b3d334db9e3fd6fe63533881813eaee1c7f76013

Download:

http://hotfile.com/dl/125644256/2498c85/Adrenalina_v2.2_D3D_Cheat.zip.html

Zakaz Dawania Na Inny Download !

Hasło Do Paczki: Adrenalina

Jeżeli mój hack Ci nie odpowiada, od razu wyjdź z tego tematu !!!

Opublikowano

jesteś jedynym który robi CZYSTE hacki , brawo i plusik

Po teście :

Nie działa No Fog , Chamsy są dalej słabe maja mały zasięg , Stamina może nastepnym razem zrób 1,5x 2x Unlimided , crash po jakichs 60 min

Super Crosshair idealny do helikoptera

3007.jpg
Opublikowano

Teraz zadam głupie pytanie, ale proszę wziąść pod uwagę, że jestem początkujący. Jak np. włącze Super Jump albo Speed, to jak mam potem to użyć? Jakim przyciskiem?

Opublikowano

przydały by sie opcje takie jak:

autostart/ready i quick plant/defuse : )

bez tych opcji nie ma sensu robić Tele To plant

Opublikowano

@Up, niedorobiony jak już "polonisto". Jak chcesz być tr00lem to jeszcze musisz być do tego mądry. A z twojego "hobby" to nie wynika. Lepiej naciśnij Ctrl + W i więcej się tu nie pokazuj.

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Opublikowano

Z opublikowanych na tym forum jego są najlepsze cheaty więc nie wiem o co walczysz daniel. Żaden autor cheatów z mpcforum nie robi lepszych, a jeśli robi to ich nie publikuje na forum.

Tu lukasz1950x... Proszę o zbanowanie tamtego konta i nie banowanie tego ;) Nie chcę mieć tamtego, ponieważ mam tam 95% warna. Pozdro dla modków!

Opublikowano

Wam ciągle nic nie pasuje. Jednemu nie pasuje bo nie ma esp, drugiemu że quick plant i tak w kółko. To sie zrobiło już nudne, zresztą nikt Was nie zmusza byście wgl wchodzili do tego tematu i ściągali mojeg haczka. Tak samo było z Geoningiem, który robił dobre cheaty, ale odszedł, dlaczego ? Bo miał już dość Waszego ciągłego marudzenia.. i pisania postów typu "crash po 5 minutach", czy "tak laguje, że się grać nie da.."

Dlatego postanowiłem zrobić tak samo jak on. Na ten moment to jest ostatnia wersja, czy jeszcze będę robił kolejne tego nie wiem..

Bardzo dziękuję takim coderom jak hackerX, Radek47 i muter81, który też już nie robi cheatów.. Na nich zawsze mogłem liczyć i miałem dobry kontakt, za co niezmiernie dziękuję !

Dziękuję wszystkim tym, którzy docenili moją pracę oraz tym, którzy postanowili zostać testerami mojego cheata i także towarzyszyli mi, aż do teraz !

Pozdro !

Opublikowano

No tak co ludzie tu piszą to może denerwujące ale dla ciebie @AdrenalinaPL to może byc wskazówka do przyłożenia się do tych rzeczy przy kodowaniu nastepnych wspomagaczy ;]

A co do wskazówek NoFog do poprawki bo wcale nie dziala

3007.jpg
Opublikowano

@Kondziu7

O poprawce NoFog możesz zapomnieć bo AdrenalinaPL zrezygnował z robienia cheatów dla takich dzieci jak Ty.

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

TOPIC

Oczywiście każdy ma prawo wyrazić swoją opinię na temat jego pracy , jakoś ją skrytykować .

Konstruktywna krytyka mile widziana jak zawsze !

Ale do K. nędzy ! Gdy tylko Adrenalina opublikuje nowego cheata to zaraz pojawiają się komentarze "Nie przyłożyłeś się" ; "Słabo" ; "CRASH!" ; "A mi nie działa !" ...

Ludzie uwierzcie zrobienie takiego cheata to naprawdę dużo pracy a wy tylko narzekać potraficie !

DOCEŃCIE PRACĘ INNYCH !

Sami nic nie robicie ( tylko co niektórzy zrobią jakiegoś NoMenu etc. ) i tylko narzekać potraficie !!

@ Adrenalina

Pamiętaj , że przez grono bardziej ogarniętych użytkowników forum jesteś tutaj uznawany za jednego z najlepszych coderów .

" Nie dyskutuj z głupkiem . Będziesz musiał zniżyć się do jego poziomu a potem prześcignie Cię doświadczeniem ."

Nie poświęcaj swojego czasu na kretynów , nie wchodź w jakieś bezsensowne dyskusje z nimi !

Niech sami zrobią lepiej ! Ale oczywiście nie zrobią bo są zasranymi hejterami , czyli debilami i nic wartościowego nie zrobią .

Tylko siedzą i stukają w klawiaturę swoje głupie komentarze .

_______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

haters-gonna-hate.gif

Jeżeli ktoś chciałby odnieść się do mojej wypowiedzi lub dalej marudzić w temacie :

http://www.13k.pl/-/sugestia.php

+++++++++++++++++++++++++++

15930.gif

+++++++++++++++++++++++++++

Opublikowano

Odezwał się dorosły...

Co za wzniosła gadka , a i tak mowisz że każdy ma prawo krytykować a sam potem wyzywasz od najróżniejszych troche tępe zagranie .

3007.jpg
Opublikowano

Ja, jak już AdrenalinaPL napisał odchodzę, nie warto tu nic pisać. Coś więcej dowiecie się w moim temacje . Pozdro.

1365881062-U68160.png

Opublikowano

SuperJump nadal nie działa... to znaczy działa tylko w jednym miejscu - koło bazy N.I.U, tam można wskoczyć na dach, gdzie indziej zapadasz się pod ziemie.

Opublikowano

No , za to twój vip jest pro!Vip bez podstawowych funkcji takich jak:NoDelayBoneShot (HeadShot)AimBotTriggerBotInvisibleQuick plant/defusePlant/Defuse any whereAuto Medicpamiętam, że nie było też Unl.Stamina... Dziecina . I on to sprzedaje, śmieć się chce!

A no prawda. Rzeczywiście śmiać się chcę... W dodatku menu popełnił parę literówek.... Bez komentarza.

Tu lukasz1950x... Proszę o zbanowanie tamtego konta i nie banowanie tego ;) Nie chcę mieć tamtego, ponieważ mam tam 95% warna. Pozdro dla modków!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...