Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Słuchawki problemik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Gdy słucham muzyki na słuchawkach na full i jest np. bardzo głośny fragment, czy np jakiś krzyk czy coś to mi wyskakuje komunikat o podłączeniu słuchawek i czasami wyłącza mi się wirtualizacja słuchawek, to strasznie wkurwia. Jak gram i jest jakiś wybuch to to samo. Rozjebane wejście w kompie? Czy co? ;D

Dam wam przy czym mi teraz wyskoczył ten komunikat. Na samym początku tej piosenki ;]

Edytowane przez BabyBuns!

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Hm nie miałeś kilku sytuacji , ze zdarzyło się mocno szarpnać za kable jak wstałeś czy odsunąłeś się od biurka ? Bo takie sytuacje zwiększają uszkodzenie portu jack . Miałem cos podobnego jak ty . Kilka razy zdarzyło się szarpnac i potem jack dzialal jak odpowiednio zgiałem ten kabel przy jego nasadce. Obecnie mam bezprzewodowe i brak obaw o kabel.

Sprobuj wyjac kabel i wsadzic ponownie potem wlacz glosna muzyke, i powiedz czy problem dalej istnieje. Ew. zginaj kabel w paru miejscach. Jesli uzyskasz dzwiek przy zgieciu to znaczy , ze kabel zrypany :/

jqeuR.png

Opublikowano

Hm nie miałeś kilku sytuacji , ze zdarzyło się mocno szarpnać za kable jak wstałeś czy odsunąłeś się od biurka ? Bo takie sytuacje zwiększają uszkodzenie portu jack . Miałem cos podobnego jak ty . Kilka razy zdarzyło się szarpnac i potem jack dzialal jak odpowiednio zgiałem ten kabel przy jego nasadce. Obecnie mam bezprzewodowe i brak obaw o kabel.

Sprobuj wyjac kabel i wsadzic ponownie potem wlacz glosna muzyke, i powiedz czy problem dalej istnieje. Ew. zginaj kabel w paru miejscach. Jesli uzyskasz dzwiek przy zgieciu to znaczy , ze kabel zrypany :/

Zdarzało się i to nie raz :] Wyjmowanie wtyczki nic nie daje, kabel w porząsiu mimo tego, że jest zwinięty w połowie bo ma 3m -.-. Aha przypomniało mi się coś. Jak podłącze głośniki i chcę obejrzeć np jakiś film to jest tragedia, bo ten komunikat wtedy wyskakuje mi dosłownie co kilka-kilkadziesiąt sekund niezależnie od tego jak głośno jest puszczony film i obojętnie na jakim kablu. Więc kabel w słuchawkach i głośnikach odpada.

1377774857-U369478.png