Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co powiesz o tej pięknej stronie ?

viper1924

Wiocha.pl  

45 użytkowników zagłosowało

1. 1. Ogl?dasz Wioche ??

2. 2. Czy twój znajomy/znajoma byli tam ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka co powiecie o Stronię Wiocha pl ?? moim zdaniem ta strona jest chora ze względu ze ludzie tam są umieszczani z nk , fotka facebook bez ich zgody .... nie któreś wiochy są śmieszne niektóre obrzydliwe

czy był was znajomy , znajoma na wiocha ?? mój kolega raz był :D

Opublikowano

Ja jak mi się przypomni to przejże z 10 stron i mi się nudzi :P

Nie raz są śmieszne, nie raz obrzydliwe, nie raz ciekawe, nie raz bez sensu. :)

Opublikowano

Miałem okazję poznać tę stronę i nic ciekawego sobą nie prezentuje. To nic fajnego jak wykorzystują cudze fotki by wyśmiewać. No, ale od czego jest opcja POKAZUJ TYLKO ZNAJOMYM na portalach FB,NK i innych ? Dzieki temu nie byloby ponizenia na takich stronach jak wiocha.pl.

jqeuR.png

Opublikowano

1. Czasami wchodzę

2. Nie

Ta stronka to totalne gówno. Nie widzę sensu we wrzucaniu cudzych zdjęć i wyśmiewaniu ich, chore.

1377774857-U369478.png

Opublikowano

Oj tam. =P

Co wy pierdolicie, niektóre zdjęcia są śmieszne, a niektóre chamskie. Ciekawe jak długo ta strona pobędzie. Myślę , że krótko. Bo jeśli bez zgody umieszczają zdjęcia na tej stronie jest to wykroczenie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Oj tam. =P

Co wy pierdolicie, niektóre zdjęcia są śmieszne, a niektóre chamskie. Ciekawe jak długo ta strona pobędzie. Myślę , że krótko. Bo jeśli bez zgody umieszczają zdjęcia na tej stronie jest to wykroczenie.

Pozdrawiam.

Tia, ale nie ma takich ludzi którzy chcieliby się z nimi pierdolić o zdjęcie które i tak wjebali do internetu.

1377774857-U369478.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...