Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Minecraft

130tomek

Serwer Minecraft  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy ten pomys? ma sens?

2. 2. Czy konkursy na serwerze s? dobrym pomys?em?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

W najbliższy piątek 05.sierpnia.2011 chce uruchomić publiczny serwer minecraft. Jeśli serwer będzie cieszyć się zainteresowaniem będę urządzać najróżniejsze konkursy i wspólne projekty. Będzie to serwer na Hamachi jakich wiele. Jednak mam nadzieje, że okaże się on popularny (mówi tu o kilkunastu osobach ok.15, gdyż takie serwery nie mogę się równać z serwerami profesjonalnymi gdzie jest po kilkadziesiąt osób ). Co myślicie o takim pomyśle pomyśle? Czy jest sens to realizować? Proszę o szczere opinie.

Na koniec parę danych technicznych:

1. Pliki świata- nie ingeruje w nie w żaden sposób. Świat pozostaje taki jaki wygenerowała go gra.

2. Hamachi- serwer będzie używał IP Hamachi, może z czasem zmienię je na moje zewnętrzne IP.

3. Liczba graczy- będę ją zwiększał ze wzrostem zainteresowania.

4. Godziny uruchomienia serwera- Do końca wakacji godziny będę się wąchać ale minimum to 10-24. Po wakacjach godziny będę już stałe.

5. Mody- Jeśli użytkownicy wyrażę takę chęć mody będę wgrywanie na serwer.

Edytowane przez 130tomek
sygnaturao.png

Opublikowano (edytowane)

Przepraszam za opóźnienie ale serwer jest już oficjalnie otwarty.

Regulamin Serwera:

1 .Zastrzegam sobie prawo do wprowadzaniu zmian w regulaminie.

2. Jako admin poza konkursami i wspólnymi projektami nie ingeruje w świat.

3 .Na serwerze wolno niszczyć bloki stawiać budowle itp. itd.

4. Wszystkie wiadomości, i tym podobne rzeczy obrażające kogoś kończą się upomnieniem. Trzy upomnienia=BAT

5. Gdy zostaniesz obrażony lub będziesz światkiem obrażenie kogoś wyślij do mnie zgłoszenie poparte skrinem.

6. Zabicie innego gracz lub kradniesz jego dobytku podczas jego nie obecności nie jest karanie upomnienie. (Taka jest gra)

To by było na tyle pierwszy konkurs zostanie otwarty gdy minimum 3 graczy zacznie aktywnie uczestniczyć w życiu serwera.

Oficjalne dane serwera:

ID sieci Hamachi- MinecraftSer99

Hasło do sieci Hamachi- MPCForum

IP serwera- 5.93.250.220

Zapraszam!!!

Edytowane przez 130tomek
sygnaturao.png

Opublikowano

Serwer zamknięty. Niestety, ale mam niespodziewany wyjazd. Proszę Administracje o usunięcie tematu z forum, lub jego zamknięcie. Serwer powstanie, ale napisze o nim w dziale serwerów Minecraft. Bardzo Przepraszam.

sygnaturao.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...