Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bigos!

Bigos  

30 użytkowników zagłosowało

1. 1. Bigos

• Tak
      21
    • Nie
      5
    • Tylko na ?wi?ta
      4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czy lubicie bigos. Tak sobie pomyślałem, skoro to jest dział od wolnych pogaduszek, to dlaczego by nie zapytać o gusta kulinarne naszych juserów? A WIĘC BIGOS JES OR NOŁ MADAFAKA.

Daj MINUSA jak żresz BiGoZ

18840816194704719242316.jpg

Opublikowano

@2Up

Nie, nie możesz, Pan ci zabrania, ścierwo.

Czytając niektóre Twoje posty jestem zdziwiony, że ktoś ci dał rangę MODERATORA jakiegokolwiek działu. Traktujesz ludzi niczym śmieci. Wyzywasz ich od czego się da.

To jest dział POGADUSZKI a więc można pogadać o wszystkim i nic nie jest zabronione.

Weź wyjdź na dwór i ogarnij się bo jesteś co najmniej żałosny i dziecinny.

@ TOPIC

Uwielbiam bigos, ale tylko ten świetnie ugotowany :). Bo te zapakowane z marketów nie dorównają bigosowi gotowanemu własnoręcznie w/g przepisu od przodków ;).

jqeuR.png

Opublikowano

Czytając niektóre Twoje posty jestem zdziwiony, że ktoś ci dał rangę MODERATORA jakiegokolwiek działu. Traktujesz ludzi niczym śmieci. Wyzywasz ich od czego się da.

To jest dział POGADUSZKI a więc można pogadać o wszystkim i nic nie jest zabronione.

Weź wyjdź na dwór i ogarnij się bo jesteś co najmniej żałosny i dziecinny.

@ TOPIC

Uwielbiam bigos, ale tylko ten świetnie ugotowany :). Bo te zapakowane z marketów nie dorównają bigosowi gotowanemu własnoręcznie w/g przepisu od przodków ;).

O traktowaniu ludzi jak śmieci się lepiej nie wypowiadaj, w tym temacie się popisałeś.

http://www.mpcforum.pl/topic/414652-ciekawy-sposob-na-niszczenie-idiotow-d/

1377774857-U369478.png

Opublikowano

O traktowaniu ludzi jak śmieci się lepiej nie wypowiadaj, w tym temacie się popisałeś.

http://www.mpcforum.pl/topic/414652-ciekawy-sposob-na-niszczenie-idiotow-d/

No cóż, nie dziwi mnie twoje zachowanie skoro zabrakło ci rozsądnych argumentów :). Ty również popisałeś się notorycznym obrażaniem innych w tamtym temacie.

Już tak nie broń tego modka .

@ TOPIC

Bigos najlepiej smakuje po dużym wysiłku sportowym czy cieżkiej pracy :P

jqeuR.png

Opublikowano

pan zagłady

po co sie wtrącasz do ich kłótni? znowu szukasz zaczepki żeby po 5 postach wyjechać "nie masz już argumentów :)?" ?

@top

hłaaah, kiedyś nie lubiłem bigosu ale na kolonii spróbowałem i był zajebisty : D!

ae1d1005fe.png

Opublikowano

Czy lubicie bigos. Tak sobie pomyślałem, skoro to jest dział od wolnych pogaduszek, to dlaczego by nie zapytać o gusta kulinarne naszych juserów? A WIĘC BIGOS JES OR NOŁ MADAFAKA.

1. ortografia "JES" ,"NOŁ" "juserów" nie potrafisz pisać po angielsku to nie pisz....<_<

2. Temat do dupy tak jak ten user

3. Top@ lubię ten bigos tak jak założyciela tematu xD

Up@ ale to jest angielski inaczej piszesz inaczej mówisz tradycja Anglii

Opublikowano

1. ortografia "JES" ,"NOŁ" "juserów" nie potrafisz pisać po angielsku to nie pisz....<_<

a w szkole nie uczyli co to fonetyka?

ta lubię, szczególnie od momentu kiedy w mam talencie koleś wpierdalał. ;o

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...