Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Z: 16 lat Ciąża

Gość kiszkus27

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Spotkaliśmy dzisiaj z kolegą 16 letnią teraz ex-koleżankę w ciąży jak ją zobaczyliśmy to zjebaliśmy się ze śmiechu ona nazwała nas chujami i skurwielami a my odeszliśmy dławiąc się ze śmiechu a ona coś tam na nas wrzeszczała że nie chce nas znać i coś tam jeszcze wrzeszczała jak to idiotki mają w zwyczaju

I tutaj moje pytanie : Czy uważacie ją za kurwiszona ?

Ogólnie to nie zabraniam nikomu oddawać dupy każdemu napotkanemu facetowi ale jak się kurwi to można by chociaż zainwestować w kondona albo pigułki

Edytowane przez kiszkus27
Opublikowano (edytowane)

Temu że chcę wiedzieć czy inni też uważają 13-16 latki w ciąży za kurwiszony ?

Nie mówię o ciążach w wyniku gwałtu bo taka dyskusja to nie na poziom tego forum

Opublikowano

Nie ładnie tak się śmiać z koleżanki że wpadła.

A co więcej robić ?

Bo chyba nie współczuć bo i nie ma czego

Opublikowano (edytowane)

Ja się będę pilnował jak to tylko możliwe by nie mieć dzieci po prostu mnie wkurwiają jak taki zacznie ryczeć w autobusie to lepiej nie chciejcie wiedzieć co bym z nim zrobił (psychiatra napewno by mnie wjebał do szpitala jakbym mu powiedział co bym zrobił z takim małym czerwonym ryczącym obsrańcem)

@DjBum śmiać się z kretynizmu jak się dyma to się inwestuje w dobrego kondona

@Cheatek i reszta Jakby ktoś obrażał moją dziewczynę to bym z nim porozmawiał co do niej ma a jakby dalej coś miał to wpierdol tylko akurat że my jej słowa jej nie powiedzieliśmy tylko ryliśmy z niej

Opublikowano (edytowane)

Pamiętaj że ty nim też byłeś i każdy ma prawo do życia.

Dziewczyna ma przejebane tak że sobie tego w swoim zrytym deklu nie wyobrażasz i się z niej śmiejesz?Co w tym śmiesznego?

Życzę Ci żebyś był w podobnej sytuacji i żeby pojeby się z Cb ziali.

Doskonale wiem jak ma przejebane

Mnie stać na inwestycję rzędu 10-15 zł aby mieć pewność że nie przejebie sobie lub komuś życia

Co do tego na samej górze każdy ma inną cierpliwość i tolerancję różnych rzeczy mnie bzyczenie muchy lub płacz dziecka doprowadza do stanu psychozy

Opublikowano

Ogólnie ja też tylko mam psychotyczne myśli towarzyszące rykowi

Wygrana z przeciwnikiem który nie może się bronić to nie jest wygrana - może ktoś coś takiego kiedyś powiedział ale nic mi o tym nie wiadomo

• Dodaj nową pozycję...