Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Black Hisec Key

Diesiel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie czy z z black hisec key z dziennych misji wypada tylko Exp i GP passy? Bo już dwa razy miałem Black Hisec Key i same exp i gp passy ;/?

Szukam Grafika na zrobienie Sygnatury i Avatara.Więcej na PW

Opublikowano

To ,że trafi Ci się np.: Lateks na pernament masz szanse jedną na milion ,a broń to piętnaście na sto.

Tak z nich może dropnąc coś innego inż bonusy

Opublikowano

Bo najczęściej wypadają exp/gp passy .

Żeby trafić na perma masz małą szanse

jak 1 na milion -.-.

Kup może z 20-30 key'ów , na pewno ci się coś trafi na perma .

btw. Leci dużo broni z Black Key'a

cwalk.jpg

Sygnaturka by Me

El_Bober.png

Opublikowano

Ja ostatnio kupiłem tylko 3 black keye, a jeden perm wyleciał :D

Ale żeby mieć perma trzeba naprawdę dużo szczęścia, rób dzienne misje, zbieraj tagi i wymieniaj na bk.

Opublikowano

Żadna szansa 1 na milion.

Wystarczy że bd miał ok.20 keyów i dostaniesz broń.

Jeżeli masz 30 , wyrwiesz co na perm.

Za pierwszym razem jest 99,9% że dostaniesz coś innego nisz passy :D

Ale to z milionem nie ma związku , maximum z 100 :D

EXPmIpC.gif

Opublikowano

El_bober mylisz sie że szansa 1 na milion. Perm leci po danej ilość kluczy( + permy lecą w kolejności a nie losowo)

max Anihilator tez nie masz racji :)

Zalezy od ilości otwartych kluczy ;)

Opublikowano

Otworzyłem ze 40 skrzynek, najczęściej są to exp/gp passy i bronie 1 day, ale wyleciało mi też mp5 ras 30D ;-) na perma to trzeba mieć farta...

Opublikowano

moj kumpel z clanu otwierał 2 skrzynki i jedna z nich to k3spw permanent ;) ja otwieralem ostatnio 4 i same passy, ale dzisiaj wyjątkowo potrzebowałem gp pasow na fireteama to mi wyleciał m4a1 cbqr na 30 dni

to zależy od farta ;) ale im wiecej kluczy tym wikesza szansa na perma

bez youtuba

Opublikowano

Ja mam Aug a1 Black na perma ;)

ZIomek zrobił liste permów co po czym leci ale wyjechał :s

PS: Mnie interesuje tylko viperka ale nie zdradzam 3 wczesniejszych permów bo mam szanse 1/100 ;p

Opublikowano

po jakiej ilości .. ludzie Ja na koncie nie kupywałem żadnych keyow mialem jeden jedyny klucz z eventa .. i mi latex dropnoł to nie zależy od niczego ... masz farta masz permy eaSy

-Cyganeczek-.png

Daj - s*ko xD

Opublikowano

ja otworzyłem 50 i nawet broni na 1dzień .... ale przynajmniej miałem pssy na BlackLunga potem nastawiłem się tylko i kupowałem je tylko po to aby miec passy na BL

(890exp 100% oraz 459gp 100%) więc sobie policzcie ile otworzyłem czarnych paczek ja nie mam do czegoś takiego farta (Oczywiście były bronie ale nie na perm)

więc nie gadajcie ,że jak otworzysz 20 30 to masz broń to wszystko jest losowo

Opublikowano

Chodzi mi o to że permy nie idą losowo tylko jest ustalona kolejności i lecą po określonej ilości kluczy np. są 3 aug w permach w tym po 1-4 kluczach leci viperka a viperki są 2.

omg nie rozumiesz idą losowo.Znasz kolesia Bamberos (nick) jest top polakiem.Byłem z nim w klanie koleś jest dorosły i mieszka w Niemczech otworzył jednego dnia 90 paczek aby mieć Passy i co i same passy. Więc mogę przypuszczać ,że są losowo.

Opublikowano

To ty nie rozumiesz...

I co z tego że 90 otworzył ? Możesz otworzyć nawet z 600 a nic nie dostaniesz. Nie chodzi o to że idą po danej ilości twoich kluczy, tylko kluczy ogólnie otwartych. BO jakim cudem po 1 aug wypada odrazu viperka(losowo ?) a po 2 nastepnych nie ?

Moge ci to na ts wytłumaczyć bo mi sie rozpisywac nie chce.

PS: Ja po mutacji więc przeżyjesz ;)

Opublikowano

To ty nie rozumiesz...

I co z tego że 90 otworzył ? Możesz otworzyć nawet z 600 a nic nie dostaniesz. Nie chodzi o to że idą po danej ilości twoich kluczy, tylko kluczy ogólnie otwartych. BO jakim cudem po 1 aug wypada odrazu viperka(losowo ?) a po 2 nastepnych nie ?

Moge ci to na ts wytłumaczyć bo mi sie rozpisywac nie chce.

PS: Ja po mutacji więc przeżyjesz ;)

Wiesz Co To Znaczy Losowo ?

«oparty na losowaniu lub wybrany przypadkowo»

sjp.pwn.pl

Opublikowano

Odpowiedź udzielona, spam.

Zamykam.

BTW.

To co dostaniesz nie zależy od ilości otwartych paczek tylko od własnego szczęścia - idą całkowicie losowo.

Im więcej paczek tym więcej szans - ostatecznie kiedyś coś tam trafisz.

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...