Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, dzisiaj mi się nudziło i postanowiłem zagrać w coś nowego, wypadło na tę grę, prosiłbym doświadczonych graczy o odpowiedzi na parę pytań

-Jaką profesją grać i dlaczego tą a nie inną??

-Czy są jakieś spolszczenia??

-Czy pomógłbyś mi zacząć grę??? (nie chodzi o expienie tylko podpowiedzenie co i jak :P)

Z góry dziękuję za odpowiedzi :P

Wynagrodzę + lub - ^^

Opublikowano

Każda postać ma swoje + i -. Ja grałem już bladerem, warrkiem, fs'em tak do +/- 130lvl, teraz gram wizem(118)i gra mi się nim najlepiej z powodu dużego i szybkiego zadawania dmg. Niestety bez odpowiedniego, drogiego eq postać ta jest bardzo narażona na zgony co jest jej największym minusem. Dlatego jeżeli, albo poświęcisz PLN(ew.inną REALNĄ walutę) na Cabala lub będziesz spędzał mnóstwo czasu spamując dungi i zarobisz na to eq to polecam gre wizem.

Na 99% nie ma spol do Cabala.

Pomoże Ci masa poradników w internecie - lepiej się nauczyć samemu niż o wszystko kogoś pytać.

Ustaw poniższy link jako stronę strartową, to pomaga.

http://www.pah.org.pl/pajacyk/dziekujemy

Opublikowano

-Jaką profesją grać i dlaczego tą a nie inną??

to juz indywidualny wybor, jak up napisal, kazda ma swoje + i -, ja osobiscie jak zwykle polecam Bladera, szybki i dobry jak na poczatek, takze jest dosc tani i latwy w prowadzeniu, przyjemna gra, ladwo soluje sie dungi, ja z 120lv i kiepskim eq jak na ten lv to SoD'a zrobilem dosc latwo (tylko troche potkow zeszlo ale nie duzo) wiec latwo sie soluje, dobry debuff na bossy-field of fear, bardzo dobry buff na flee rate (unik) 90% + 5% bazowe + eog +6 to razem 98/99% (nie pamietam ile daje eog +6) buffek na add atak +400 przydatny na BM2, najlepsza BM1 ze wszystkich klas (45% crit rate i 50% crit dmg) wiec zdejmuje sie role i zaklada CR max ile masz i jedziesz ;p

takze to jest +'em ze ma dobra ilosc defa, a takze wiecej def rate od warka, jesli ma sie malo defa mozna szukac podobnego eq co sie ma, ale armor lecz wtedy trzeba dac w sile i najlepiej nosic 2x blade, to dodatkowy def z armora

minus jest taki ze nie jest on najlepszy w pvp ale tez nie najgorszy, powiedzial bym ze ta klasa jest uniwersalna, bardzo dobra do expa (8/10 wg mnie) i dobra do pvp (7/10)

-Czy są jakieś spolszczenia??

nie, do cabala nie ma zadnego spol

-Czy pomógłbyś mi zacząć grę??? (nie chodzi o expienie tylko podpowiedzenie co i jak )

jesli miałbys jakies pytania to mozesz pisac tu do mnie na PW, lub jezeli grasz na mercury to pisz do mnie do SzokPL jak bede, przewaznie wieczorem jestem czasem popoludniu

pzdr ;]

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...