Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie: czy jeżeli napisze do supportu, że chcę by wymienili mi postać za rp to czy pomimo iż kupiłem za ip mam szansę dostać rp? W paru tematach przewijało się coś o tym ale nigdy nikt nie potwierdził.

1209724821770342.png
Opublikowano

wątpliwa sprawa. Mi się wydaje że ludzie tutaj niezłe wały kręcą z tym rp...

"Więcej czytam niż pisze"

x070x = 0 poczucia humoru.

2chxdoj.jpg

Sygna by Me

Opublikowano

jasne, że ma szanse .. kumplowi oddali, niby nie mam jak tego udowodnić, ale ma skiny a kasy raczej nie wydał

wyślij może się uda, nic nie tracisz

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png

Opublikowano

jasne, że ma szanse .. kumplowi oddali, niby nie mam jak tego udowodnić, ale ma skiny a kasy raczej nie wydał

wyślij może się uda, nic nie tracisz

Z tego co mi wiadomo, to oni oddają IP a nie RP.

Opublikowano

W sumie co by nie było i tak nie dostane za to bana czy coś bo napiszę, że chce wymienić za rp ale nie napiszę o tym za co kupiłem. Dzieki masz plusa surki.

1209724821770342.png
Opublikowano

Mi się udało lekko przywałować, bo kupiłem skina corkiego jak był za pół ceny a oddali mi jak bym normalnie kupował, ale napisałem im, że kupiłem Fiddla za RP , a kupiłem go za IP i oddali mi IP. Także sam nie wiem czy Riot jakoś weryfikuje te zgłoszenia.

Opublikowano

mi oddali RP za 3 skiny i Leone + skin, kumplowi oddali połowe ceny urf corkiego bo miał sesion closed i w ramach rekompensaty, a potem mu oddali 2 raz bo 2 razy do supportu napisał

może przez przypadek może nie, ale dostał dwa razy po 470 rp

35205.jpg

Drixu to sra w gacie, pisalem mu na pw jak chce solo niech zapoda swoja wioche i spenial...

33071.png