Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Elo.. mam pytanie istnieje jakiś hack na Gold'a? jak tak to prosze o link do downloadu i skana i może obluge :D jak bd trudny

dam 5* temu kto da i bd działał 9

Jednego niechce

== Wirusów

== Keyów

== odp. typu . mam ,ale ci niedam!

jak go niema to prosze o posta i zamkniecie tematu! zebby spamu niebylo

Priv : LongJuYt2

Nick : xBartek

Profa : Ninja, Dagg

Królestwo : Shinsoo

Level : 50

Opublikowano

NIEMA Takiego Hacka... Raczej nie będzie i to chyba lepiej.

Po 2. NIE PROSI się o hacki ! Zamiast niego prędzej dostaniesz bana / Ostrzeżenie.

Teraz wychodzi to kto czytał regulamin....

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Widzialem na mpghack.com [ ne ciesz sie to VIP platny :/ ]

gri12.jpg

I AM THE GRIMMJOW JAGGERJACQUEES REMEMBER MY NAME SHIMNIGAMI

beztytuufdr.jpg

kontakt: mam w scianie

Opublikowano

ej kurwa, czegos tu nie rozumiem - przeciez w CA nie ma zadnego jebanego golda, jesli chodzi o GP to jest nie do hackniecia dzieciaczki bo jest po stronie serwera, to samo XP(tzn niby da sie haknac, wystarczy sie wlamac do bazy danych nexonu - za wysokie progi dla was, nawet dla mnie).

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

No niemasz racji mozna to zhakowac tak jak wszystko w grach f2p mmo w Warrocku zaplacilem 50 zl i mialem -20000 dinarow i ciagle moglem kupowac

Za kase da sie wszystko :)

gri12.jpg

beztytuufdr.jpg

Opublikowano

bajki to dla dzieci...

1zy7no7.jpg

hahaha smieszny jestes . to ze jestes adminem to nic nie znaczy . jestes takim samym czlowiekiem jak ja i kazdy inny :)

Opublikowano

Bajki dla dzieci. Dobre sobie a myslisz ze jak dotrwalem do 35 lvla ? nick:chicago5 sprawdz

gri12.jpg

beztytuufdr.jpg

Opublikowano

dotrwales wbijajac XP na roomach CQC UO lub BG, po skonczonej grze otrzymywales pewna ilosc XP ktora nastepnie, jesli dojdzie do okreslonej wartosci podniesie twoj poziom o 1. po podniesieniu tego poziomu musisz wbic nastepny poziom, z tym ze kazdy nastepny poziom wymaga od ciebie wiekszej ilosci XP, a co z tym idzie wiekszej ilosci rozegranych gier(i skonczonych gier). W taki o t o sposob dotrwales do 35lvl.

1zy7no7.jpg

Opublikowano

No rozumiem cie. Mialem do 35 lvl az skonczylem gre najlepsze bronie za dinarki :) bo mialem tak zwanego dinar buga i -20000 na minusie

gri12.jpg

beztytuufdr.jpg

Opublikowano

ja mialem -186000 dinarow na minusie... i jakos nic nie moglem kupowac, a jebane k2 nie chcialo mi przywrocic kasy spowrotem(mimo, ze tego buga mialem za zakup dinar packa! rotfl...) wiec w gruncie rzeczy stracilem jakies 50 dolcow i konto xD

1zy7no7.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...