Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Test Drive Unlimited

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z grą test drive unlimited otóż gram w trybie Single Player a jak chce kontynuować grę to pisze "Utracono połączenie z serwer" wtf ?! z jakim serwer skoro gram single player ?? o.O od razu mówię ze tdu mam oryginalne wiec nie wiem w czym problem

Witaj u Jinx! :)

Opublikowano

Nie masz Orgniała i tyle :] Dzisiaj tez grałem w TDU oraz TDU2 na ps3 0 problemów Kiedyś kuzyni też tak mieli zainstalowałem swojego i śmigało :] jak masz oryginał polecam Reinstall

Opublikowano (edytowane)

mam oryginalne chcesz ss ??=.-

@edit dopiero zainstalowałem ... wiec nie wiem po co reinstall

Edytowane przez Danny1470

Opublikowano

Hmmm a dobre passy podałeś do konta ? BO jak się włącza 1 raz grę to tam masz rejestracje konta na gamespy Może aktywuj konto lub zrób nowe :D

A może zainstalowałeś MegaPAck ?

Opublikowano (edytowane)

gram singleplayer bez Multi player MegaPack'a zainstalowałem ale tez mam oryginalnego a kiedyś też grałem z mega packiem to było all ok

@edit robiłem i z kontem na gamespy tak samo utracono połączenie z serwerem na nowym profilu też

Opublikowano

pierdole się bo kiedyś tak nie miałem a jak czytałem na necie to jakiś gościu też tak miał to mu odpisali z supportu że to nie ich wina ... :/

Opublikowano

ale support od tego jest żeby pomóc nabywcy, to jest rola supportu, nie ma prawa odpisać Ci że to nie ich wina. Zawsze podają możliwe rozwiązania.

Opublikowano

to ja bym słał im tyle ticketów że by pomogli już sami z siebie, skoro gra raz działa a raz nie, to jakim cudem problem leży po mojej stronie...

Opublikowano (edytowane)

2xUP@ to by cie zbanowali :D haha ;D

1xUP@ e tam cd-key raczej nowy nie pomoże spróbuje przeinstalować może coś pomoże jak coś napisze

@edit ok działa już ok tylko zastanawia mnie jedno czemu zainstalowałem i tak się działo ?? o.O no ale mniejsza teraz działa dzięki za pomoc i + oczywiscie; p