Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Asg vs Paintball

Kretor

Asg czy Paintball??  

39 użytkowników zagłosowało

1. 1. ASG czy Paintball?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiście bardziej uwielbiam ASG od Paintball-a dlaczego? Ponieważ mym zdaniem Paintball to sport dla brudasów :) Wcale nie mówię że w ASG nie da się pobrudzić :)

I oczywiście świetne repliki w skali 1:1 przeważają nad Paintballowymi broń-mi :) A ty wolisz ASG czy Paintball??

1313179175-U255743.jpg

Avek i Sygnatura by danielhinz

Opublikowano

Coś mała popularność tematu :(

Uczestniczę i w tym i w tym. W asg jestem w klubie a w paintballa pykam okazyjnie - nie mam repliki .

Mój sprzęt to

Karabin : G36C Cyma.

Pistolet :G1911

I mundur flectarn .

Opublikowano

ASG. Są normalne repliki i płacisz tylko raz za broń, oraz dokupujesz tylko kulki ...

posiadam :

Beretta M92FS

G36E

MP5

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Paintball <33

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

a trafil ktorys z Was, strzelcy wyborowi, murzyna w nocy?trzeba sie dobrze zaczaic i poczekac az zaswieci zebami,odbezpieczasz i walisz bez opamietania seria...bo to zwinne i robi uniki biggrin.gif ?

Kilka razy bylem na dobrym paintballu w gorach ze znajomymi ale to tylko tyle. Nie moge sie wypowiadac ;P

wakow9.png
Opublikowano

Na niczym takim nie byłem, ale bardzo chciałbym się w takie cuś "pobawić" i jeżeli bym mógł to wybrałbym ASG bo tam są repliki prawdziwych broni.

pozdrawiam heniuś

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...