Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Kłopot z hs

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

siema. sprawa jest skomplikowana otóż mam 3 metiny odpalone na kompie, 2 fishboty i 1 GŁÓWNY CHAR i jeden Fishbot sie wyłączył i wywalilo do pulpitu a dalej ten fishbot2 i główny char dzialal.Właczyłem MojKomputer>Dysk:C>ProgramFiles>Metin2>Proinject i nagle wylączyło mi głównego chara a przypominam ze główny char był odpalony z innego folderu z metinem nie z folderem tam gdzie mam fishboty i ten char główny był absolutnie czysty.no i dokoncze wyłączyło mi głównego chara (tego czystego) i pokazał sie komunikat od hack shielda detect game hack C:/Metin2>ProInject i teraz moje pytanie dostane bana na głównego chara ? i jak już to na ile? bo czytałem na forach to gadali ze najpierw na 30 dni potem stałe i czy to prawda?

PS: Sory za błędy ale bardzo sie denerwuje ; /

omg ludzie pomóżcie

Edytowane przez Alfons xD
Opublikowano (edytowane)

Mi tam z 3 razy taki błąd wyskoczył przez moją nieuwagę i dostałem bana od HS na postacie, które aktualnie były zalogowane(nie znaczy to, że kiedy wywaliło ten błąd, były zalogowane, tylko kilka dni po tym były na FB włączone), co świadczyło raczej, że to logi wykryły jak na handlu ustawiłem powyżej limitu na Kamer Mod, bo jakby to było przez właśnie te hacki, to bym raczej na all konta wyłapał, na które się w logowałem po HS, więc raczej nie powinieneś się martwić.

Edytowane przez frapsik5
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano

Bany sa na stale i leca na wszystkie powiazane konta, czyli wszystkie twoje ;)

Niema znaczenia na jakim oknie czy z jakiego folderu.

szeptq.jpg

Aktualnie gram metin2.pl

Serwer: Syriusz

tak3l.jpg

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...