Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Team Fortress 2] Jak być dobrym spyem

HypnoToad09

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik twój?

Jeśli nie - to nie ma to sensu.

Całkiem dobry, lecz podstawy Spy już znam. Opanowałem go i przeniosłem się na Soldiera.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Equ zastanawia mnie trochę jak zdążyłeś obejrzeć 3.5 minutowy film i wypowiedzieć się 2 minuty po jego wstawieniu no ale spoko.

Poradnik bardzo dobry przyda się na pewno graczom którzy nie do końca ogarniają te klasę postaci.

Wielki + ode mnie.

Dodaję do spisu.

Opublikowano

@UP

Oglądnąłem początek i przypomniało mi się, że już wczoraj to oglądałem jak szukałem poradników do klasy Soldier.

@TOPIC

Poradnik bardzo dobry przyda się na pewno graczom którzy nie do końca ogarniają te klasę postaci.

Zgadzam się. Też +

PS. Błąd tam masz Panie Krystianku.

EXPmIpC.gif

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Tak a propo gry szpiegiem. Po wprowadzeniu f2p stwierdziłem że sobie trochę pogram i zauważyłem pewien problem. Nie mogę nikogo zabić nożem, chodzi mi o to że nie mogę go użyć. Stoję za przeciwnikiem w cloacku przebrany z nożem i ... muszę się naczekać nim on wykona ruch, dlaczego ?

Opublikowano

Up Nie zabijesz w czasie niewidzialności musisz wyłączyć zegarek i dopiero go zabić .

Poproszę o Like'a

Oczywiście, jeśli mój post Ci pomógł.

Albo Ci się spodobał. :P

Opublikowano

No dobrze, ale kiedy wyłączam zegarek mimo wszystko ciągle nie mogę odrazu dźgnąć. Jak rozumiem bez przebrania trwa to szybciej ?

Opublikowano

No dobrze, ale kiedy wyłączam zegarek mimo wszystko ciągle nie mogę odrazu dźgnąć. Jak rozumiem bez przebrania trwa to szybciej ?

Jak wyłączasz zegarek to musisz jeszcze chwile poczekać. Przebieranie nic do tego nie ma. tu chodzi o niewidzialność.

Opublikowano

Nic nowego .... istnieje 1000 takich poradników.Można wybrać Ostateczną nagrodę (nóż) i zupełnie zmienia styl gry ... jeżeli go wytworzymy to musimy używać tego zegarka z kamienia milowego 3 co także zmienia styl ...

mca.pngmca.pngmca.png

mca.png

Opublikowano

Najlepsze jest to, że mówiłeś że gruby za szybko biega, soldier też, a scout za wolno ^^.

@top

Sam też dobrze tym szpiegiem nie grasz, C&D to najgorsze gówno które jest głównie dla lamek nie potrafiących przejśc za linie wroga w 8 sekund.

Nie wiem też po co używasz "grubej ryby" na C&D jak to praktycznie w ogóle jest nie przydatne.

Na DR jest bardzo przydatne, ale na C&D "przydatnosc" jest równa 0.

Ambasador jest dobry, ale używac najlepiej go tylko gdy uciekasz np. przed pyro bądź na snajperze z antyklingą.

Kolejny błąd: ciągłe przebieranie się za tą samą postac Z TĄ SAMĄ BRONIĄ.

Dużo osób przebiera się za szpiega, a szpieg zwykle nie lata z pistoletem.

To samo tyczy się innych klas.

Ogólnie poradnik tylko dla zielonych bym powiedział.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Ode mnie dostaniesz lajka bo fajnie wszystko wytłumaczone :)

Moja siostra się w końcu nauczy spyem grać :D (ja już trochę umiem )

@Edit jak to jest spam to mam wyjebane :)

giphy.gif

• Aive zmienił(a) tytuł na [Team Fortress 2] Jak być dobrym spyem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...