Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Czy nie zabierze mi konta ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dostałem konto 61 lvl woj body razem z emailem wszystko sb pozmieniałem :) I teraz jest pytanie czy jak wrzuce eq na niego to jest jakaś szansa że mi to zabierze ?? Nie mam żadnego syfa na kompie ;p

Opublikowano

pamiętam, że kiedyś koleś mi dał woja 52 lvl, email zmieniłem itd.

ale jakiś program miał do passów czy coś i w ten sposób po prostu kradł eq.

zmieniał z powrotem i tak kilku gościu okradał z tego co słyszałem od jego ofiarach.

ja tam bym nie ryzykował.

Opublikowano

Poczekaj z jakiś tydzień, dwa jak się nic nie będzie działo to śmiało przekładaj... i najlepiej bierz tylko od zaufanych osób. :)

Opublikowano

Poczekaj jeszcze tydzień ;] I wtedy wrzuć ;)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Ja bym się zgodził z Szlagaag żebyś jeszcze zaczekał ;)

A może gościu serio oddał ci konto i zaczął od nowa :P

Lepiej nigdy nie ryzykuj chyba że twoje eq jest godne kibla xD

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Spr czy nie ma podłączonego konta pomocnego w e-mailu i czy odpowiedz pomocną przy przypominania hasła nie jest jeszcze jego.

Ale moim zdanie możesz przekładać więcej czasu nic Ci nie da...

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

zmień @ kilka razy, tj z jego @ na swój, potem ze swojego na swójnr2 i tak z 3 raazy.

"Dostałem" [koleś podchodzi do mnie, daje pasy i znika ... :D] już tak dwa konta i jakoś problemów nie miałem, zawsze konto pozostawało już moje - a teraz jest już gdzieś w świecie, bo poszło na allegro :D

A co do czekania - poczekaj jeszcze z rok, i stracisz rok.

Na nic czekanie, daj sobie jakieś "średnie" eq, i pokarz się kolesiowi - wtedy zobaczysz czy się opłacało przerzucać, Jak średnie eq ocaleje, to śmiało wrzucaj to "lepsiejsze" :D

1284282093-U138092.png

Yo !

Opublikowano

E-mail moze cofnać przez tydzień a ty masz już 3 tygodnie więc ...

... May the odds be ever in your favour ... All you need is love ... Now boy, now you own me ...

Opublikowano

Jeżeli posiadasz konto+ email dłużej niż dwa tygodnie możesz spokojnie przekładać EQ. Warto jest odczekać równe 2 tygodnie od ostatniego wylogowania poprzednika gdyż są ludzie i parapety, a Ci drudzy są na tyle "wredni" że mogli sami na siebie narobić SS-ów aby potem zbanować konto.

Tak wiec jeśli jesteś w posiadaniu konta dłużej niż 14 dni, i masz je na własnym emailu możesz spokojnie cieszyć się grą.

pozdrawiam ; fin

1558208423.png

1560830675.png

Opublikowano

Koleś może mieć alternatywnego emeila do tego co ci dal i moze odzyskać konto ;)

ironmane.png

1293724352-U124874.png

Robię sygnatury zlecenia PW

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...