Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

CFG (config)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ma ktoś może jakieś dobre CFG na większą ilość FPS lub poprawe grafiki (lepiej widac innych graczy) ? Bo w CoD4 było ich bardzo wiele, a tu przeszukałem pól sieci i nic sensownego nie znalazłem :(.

Daje + i 5 jak zawsze :)

Opublikowano (edytowane)

Witam

Ma ktoś może jakieś dobre CFG na większą ilość FPS

Config na większość ilość FPS'ów:

http://lmgtfy.com/?q=CoD+Black+Ops+FPS+Config

Co do mniejszej liczby FPS te komendy dobrze zmniejszają (czasasmi nie zmniejszają, ale i tak poprawiają wydajność gry):

To jest ukryta treść, proszę

lub poprawe grafiki (lepiej widac innych graczy) ?

Takie trudno znaleźć, ale spróbuj w google wpisać CoD Black Ops Movie Config. Te powinny mieć lepszą grafikę.

Ja po prostu wszystko na max'a w opcjach ustawiłem.

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Opublikowano

Witam

Ma ktoś może jakieś dobre CFG na większą ilość FPS lub poprawe grafiki (lepiej widac innych graczy) ? Bo w CoD4 było ich bardzo wiele, a tu przeszukałem pól sieci i nic sensownego nie znalazłem :(.

Daje + i 5 jak zawsze :)

Masz pare:

Skan:

Opublikowano

Configi tak na prawdę nic nie dają bo to zależy od sprzętu a nie jakiegoś pliku. Zamiast przeszukiwać "pół internetu" trzeba było po eksperymentować z ustawieniami...

Opublikowano

Configi tak na prawdę nic nie dają bo to zależy od sprzętu a nie jakiegoś pliku. Zamiast przeszukiwać "pół internetu" trzeba było po eksperymentować z ustawieniami...

Configi dają dużo. Mi na starym kompie w CoD4 jak miałem 60fps config mi podwyrzszył do 250fps (bez spadku grafiki).

Opublikowano

Wgraj configa z byle jakiego Coda. Chcesz to podeśle ci moj z CoD4. stałe 250fps, bez mrugnięcia oka. Polecam tez strone cfgfactory.com, na ktorej znajduja sie configi.

Opublikowano

Wgraj configa z byle jakiego Coda. Chcesz to podeśle ci moj z CoD4. stałe 250fps, bez mrugnięcia oka. Polecam tez strone cfgfactory.com, na ktorej znajduja sie configi.

Byle jaki config NIE będzie działał ! Poza tym to jest trochę nie realne by bez utraty jakości mieć więcej FPS...

Opublikowano

Po 1 pc ma 2 lata więc mam prawo mieć mało.

Po 2 black ops jest tak słabo zoptymalizowany że kolega z nvidia'ą GTX 560 miał tylko 100 fps .

Po 3 po chuja się chwalisz?!

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...