Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rogue - dwa pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam po dość długiej przerwie zebrało mi się na powrót do Wowa. Jako że pasów do konta już dawno zapomniałem jestem zmuszony zaczynać gdzieś od nowa. Gdzie jeszcze nie wiem wiem że będzie do serwer pod WoTLK'a. Wybór klasy padł na Łotrzyka. I tu pierwsze pytanie:

Chce grac po stronie Hordy. Zastanawiam się miedzy Krwawym Elfem a Nieumarłym. Która według was klasa sprawdzi się lepiej?

Pytanie drugie dotyczy podstawowych profesji. Które najlepiej sprawdza się na postaci. Myślę nad Alchemia i Zielarstwem. Jednak może coś innego?

Nie grałem ta klasą jeszcze wiec wszystkie porady będą dla mnie cenne jak złoto. Dziękuje.

2sbu2dv.png

Opublikowano

Ok, jeśli grałeś na tbc... to teraz Will of the Forsaken ma tylko efekt instant bez immune na te 10s czy ile tam, poza tym dzieli cd z trinkiem pvp, czyyli być beztrinka pvp na rzecz innych i nie mieć nic vs. stuny nie opyla sie tak samo jak nie opyla się mieć trinka+racial jak jedno cd mają.

Blood Elf wg. mnie lepszy bo odnawia lekko energi i silence mam to w pvp lepszy:) Następnie pvp czy pve polecam jc i BS i oczywiście po uprzednim wyliczeniu i zebraniu matsów na wyskillowanie tych profek i zrobieniu potrzebnych rzeczy, więc na start robisz sobie mining, potem zbierasz matsy, ew. przetapiasz które potrzebujesz i usuwasz i robisz bs i jc. Czemu? BS=2 dodatkowe sockety na gemy. JC= 3 dużo lepsze gemy.