Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Kbot (GET USER INFO ... ERROR)

ЯevoX

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ponawiam problem.

Mam problem z kbotem , mianowicie gdy się loguje pokazuje mi : Get server info ... Done , Get user info ... error

Problem występuje przy próbie zalogowania się na pl1 , a w dodatku dzisiaj odkryłem że nie moge się zalogować też na meksyk1 i europ g. 7 , wyskakuje to samo.

Passy są dobre ( gd. zle byly wywalalo by przy serwie a i tak sprawdzilem ) , server JID zaaktualizowany.

Najbardziej wnerwiło mnie to że kupiłem licencje i nie działa...

aa i dodam jeszcze , że na starym kompie z kbot 5.00 normalnie się ładuje, tylko wywala że wersja kbot jest nieaktualna <_<

Chyba arrek mowil , ze jak sie jest zarejestrowanym na jakims serwie ktorego nie ma w k to wywala taki error . I dzis sprawdzilem zarejestrowany na 23 serwach ( kupilem konto od kolegi <_< ) w kbocie tak samo 23 ...

SS : http://imageshack.us/photo/my-images/26/beznazwylc.jpg/ (to jest przy logowaniu na pl1 , mx1 , eu7 )

Opublikowano

Andryxa? Andryxa umie, mi pomógł w sprawie KBota i uważam go za najlepszego Dealera. Chodź wszyscy pazerni są na kase, bo żeby sie z nimi skontaktować trzeba podstepem napisać - "I want buy kbot". Dopiero wtedy sie odzywają, a ja wtedy zmieniam temat ^^. Ale może Andryxa nie mógł ci pomóc w tej sprawie, w końcu to Ivan to twórca Kbota (cracka Ibota bodajże)

obrazhdtn.png

by hipek from USA3

Opublikowano

Tak , i wczoraj tak napisałem do andryxa i to mnie najbardziej wkurwiło. Napisałem mu hello po 3h napisalem i want buy kbot i dopiero hello hello please customer ... <_<

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

sory za odswiezenie tematu ale wlasnie dzisiaj wieczorem mi sie takie cos zrobilo Piotreks dowiedziales się jak to naprawic ?czy ktos tez ma taki ERROR ?

Opublikowano

nie ma sensu do nich pisać możliwe że masz bana na konto na serverze logujesz się normalnie ? bo jateż tak miałęm passy dzialały ale jak wchodziłem serverze to się załadować nei chciało i wracało do głównej strony

Twoim imieniem się pieszczę może by tak tobą jeszcze ? :D

Opublikowano

to samo mam od godziny 15 , bo akurat wtedy bota wylaczylem a po godzinie chcialem wlaczyc i error ....

KBot Offline ! Kerkava Online

Opublikowano

jak juz moze wiekszoc widzi po wlaczeniu kbota wyskakuje nowa wersja ale jeszcze nie mozna nic sciagnac wiec trzeba czekac :)

Opublikowano

KBot jest offline gdyż powstaje nowa wersja tego bota ( 5.46 ) . Myślę że rozwiązałem wasze problemy

p,s zajrzeć na kbotik.com nie boli ...

zawsze gdy mam problem tam spogladam... i nic ciekawego sie nigdy dowiedziec nie moge, bo ani nic nie pisza o problemach a zeby pisac do dealer'ow szkoda czasu.. bo i tak nie odpisza ...

Opublikowano

Admini po mapach lataja i sprawdzaja konta recznie... widzialem ich nawt dzis na mapie jak latali za kazda niewidka...

chyba te ich skrypty nic nie daja :-D ja zapoboegawczo nie latqm na bocie przez jakies 3-4 dni...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...