Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[GTA:IV][Pytanie]Jak zagrać w gta 4 multiplayer?

PROSHOTER1994

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No w telefonie wybierasz opcję "Multiplayer"...?

Tak przynajmniej jest na PS3...

Domyślnie na kompie jest chyba strzałka w górę (do włączenia telefonu).

anonymoussignature.png

Chętnie przyjmę pojedynek graficzny ;)

Jeżeli pomogłem, możesz dać plusa bluee.png

Opublikowano

Jakie premium?!

Jakoś mam GTA 4 i bez żadnego premium pykam w multi. Musisz po prostu mieć konto Games for Windows i w social club'ie no i spatchować do najnowszej wersji GTA. Nie trzeba mieć żadnego premium więc nie wiem skąd ty to wytrzasnąłeś.

Opublikowano

Ja mam taki problem że jak patchuję i skończy mi się patchować to i wyskakuje coś że źle i jak nie patch to nie będę online zaś patch robię i zaś to samo

634534203295449218.png
Opublikowano

jak pobiorę z neta ten najnowszy 1.0.7.0 to jak klikam play to nie włącza się pokazuje się tylko ta płytka przy kursorze a później klepsydra i się nie włącza czekam i nic a ja mam oryginalną płytkę razem z game live już na płytce loguje się w grze jak mam ją włączoną robię uptade na najnowszą i nić wyskakuje że uptade coś źle się pobrało i klikam ok i wykasuje zaś że muszę pobrać nowy patch bo inaczej nie będę online, instaluje na nowo jak teraz wyskoczy to wkleję obrazek tu.

634534203295449218.png
Opublikowano

Teraz coś kapuje xD

Czekam jeszcze na screena ale jak na razie albo reinstal albo zaktualizuj games for windows.

Najlepiej jeszcze poszukaj tego patcha na gta.net.pl (po lewej masz download) ściągnij z tam tąd i zainstaluj bo z GFWL się nie opyla ściągać (strasznie wolno idzie)

Opublikowano

Aktualizuje i zaś loguje się i zaś muszę aktualizować a na gta.net.pl nie moge tego znaleźć a mogę mieć

Patch dla GTA IV v 1.0.4.0 albo Patch dla GTA IV v 1.0.3.0 ????

Na gta.net.pl już nie da się pobierać GTA IV v 1.0.4.0

634534203295449218.png
Opublikowano

żaden jak jest to okienko Log in Social Club

289lefq.jpg

To jak klikam Play to po prawej na dole to mi się gra nie włącza

scren nie mój

Są do tego potrzebne jakieś programy bo nie odpali mi ;/

634534203295449218.png
Opublikowano

Jakie premium?!

Jakoś mam GTA 4 i bez żadnego premium pykam w multi. Musisz po prostu mieć konto Games for Windows i w social club'ie no i spatchować do najnowszej wersji GTA. Nie trzeba mieć żadnego premium więc nie wiem skąd ty to wytrzasnąłeś.

Przecież żadnego premium nie trzeba na PC tylko GTA IV trzeba mieć chyba że nie kupowałeś.

żaden jak jest to okienko Log in Social Club

289lefq.jpg

To jak klikam Play to po prawej na dole to mi się gra nie włącza

scren nie mój

Są do tego potrzebne jakieś programy bo nie odpali mi ;/

Ściągnij sobie patcha do GTA IV i ci pujdzie gierka i mniejesze lagi :)

Opublikowano

Przecież żadnego premium nie trzeba na PC tylko GTA IV trzeba mieć chyba że nie kupowałeś.

Ściągnij sobie patcha do GTA IV i ci pujdzie gierka i mniejesze lagi :)

Faceplam...

Jak byś przeczytał przynajmniej ostatnie posty to byś wiedział że patcha ma ściągniętego...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...