Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vip Hack Game Anarchy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam pytanko czy jest jakaś inna forma dzięki której możemy kupic vip hacka od gameanarchy bo ja moge tylko przez PayPal lub jakiś inny chyba karta kredytowa ale nie wiem. Ja nie mam ani karty ani konta na pay pal. Więc prosze was o podanie mi sposobu dzięki któremu można inaczej kupić. Wiem żę nie napisałem tego składnie i dokładnie ale bardzo mi się śpieszy. Za pomoc daję ++++.

Opublikowano

nieee.. z gameanarchy nie kupisz inaczej..albo paypal albo afterpay czy jakoś tak.. ale tą opcją paypal możesz zapłacić przelewem normalnie ;) poproś kogoś kto ma konto niech Ci to zrobi ;)

wczraj patrzyłem to wyszło 71.00zł za tego vipa ;d

ale polecam-miałem ostatnio okazje na nim grac :rolleyes: :rolleyes:

ehh.:)

Opublikowano

A nie da się przez Mopay ??

Przez SMS ??

Sry nigdy nie kupywałem Vi['a , ale Nx tak i SMS'em brałem.

Opublikowano

na gameanarchy masz tylko dwie metody platnosci...paypal i alterpay czy jakos tak...o tej drugiej nie mam pojęcia na czym to polega bo nie patrzyłem...

Opublikowano

Gameanarchy pozwala tylko przez paypal itp.

Nie da się za pomocą komórki ;)

A hacka polecam - najlepszy vip i ogólnie najlepszy hack do CA (przynajmniej wg. mnie) ;)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

Ja ktupilem vipa na 2 miesiace przez paysafecard i wyszlo mnie to niecale 43 zl.jest tez tam mozliwosc zaplaty przez deopay czy jakos tak czyli przez rozmowe telefoniczna. Strona to forum.ghbsys.net

Opublikowano

@up

Jemu chodzi o vipa z gameanarchy :)

Ten z ghb jest gorszy ale da się kupić w miarę tanio i przez komórkę ;)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z

Opublikowano

tak ten z ghbsys tez dobry..

ale tak jak mówi Enzil... vip od GA jest wyjeban* w kosmos ;d ! bez kitu ;d

Opublikowano

fakt, cena wysoka... ale opcje są mistrzowskie i takie których na bank nie ma w ghbsys ;)

np. unlimited ammo.... nie jestem na 100% pewny czy to działa na med/aid kidy ale jeśli tak to sobie wyobraź grę na fireteam :)

Opublikowano

szkoda moim zdaniem wydac kase na vipa i kosić na telekilu i na nożu .... black cipher-a trzeba było ściągnąć stąd i masz to samo... aim bot też...ehh :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...