Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny numer do mnie dzwonił

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemak dziś siedzę sobie spokojnie na JuTube bo na dworze leje siedzę siedzę i patrze do mnie dzwoni taki numer"530111950#2" odebrałem i gadałem 8 sekund ale nikt nie odpowiadał tykji było słychać jak ktoś coś tam szepcze do kogoś ....... a jak chciałem oddzwonić to było nie ma takiego numeru !! dlaczego końcówka numeru na końcu ma #2 ??

Z Orange

No naprawdę do mnie ktoś taki dzwonił!! nie śmiejcie się :D ;D

Opublikowano

Po pierwsze - z jakiej masz sieci telefon?

Moze to konsultant pomylił numery, bo miał sie z kims skontaktowac..

logo_black3.png

Opublikowano

To jest tak jak w tym filmie. Zobacz czy przy tym nr nie ma wcześniejszej daty bo pewnie wtedy zginiesz ;s

Opublikowano

Na najblizsze uro, od mamy dostaniesz tort urodzinowy na ktorym bedzie zamiast 100 lat

HEPI BERZDEJ !

zuoooo...

A tak serio to 24h po tym zajsciu zginiesz, pozdrawiam : )

167161466687770313241.png

Opublikowano

Siemak dziś siedzę sobie spokojnie na JuTube bo na dworze leje siedzę siedzę i patrze do mnie dzwoni taki numer"530111950#2" odebrałem i gadałem 8 sekund ale nikt nie odpowiadał tykji było słychać jak ktoś coś tam szepcze do kogoś ....... a jak chciałem oddzwonić to było nie ma takiego numeru !! dlaczego końcówka numeru na końcu ma #2 ??

Z Orange

No naprawdę do mnie ktoś taki dzwonił!! nie śmiejcie się :D ;D

Stary słyszysz głosy i wydaje Ci się , że ktoś do Ciebie dzwoni , pomyślmy .

chadasygn.png

"Boże chroń mnie przed przyjaciółmi z wrogami sam sobie poradzę . "

Opublikowano

Posypały się warny, w sumie 7. Za każdy kolejny post niezwiązany z tematem, ironiczny bądź bezsensowny - 3 dni blokady postowania.

@edit O, nawet 8 a nie 7.

Historia stworzenia Mańka

27.08.2009 Moderator War Rock

08.01.2011 Global Moderator

03.05.2012 Administrator

Now Elita

Opublikowano

Jedno jest pewne :

To był ktoś z Playa, poniewaz tam sie zaczynaja nr. na 530.

W jakiej masz sieci telefon? dobra, nie przeczytalem, juz wiem, orange.

Dziwne, moze jakis konsultant playa dzwonił żeby Ci złożyć ofertę, czy coś..

Albo tak jak pisze kolega na dole, że z gg, chociaz nigdy nie spotkałem się z numerem z "płotkiem" na końcu...

Bardziej mozliwe jest ze ze skype'a ktos do Ciebie dzwonił, z gg malo ludzi korzysta. (chodzi mi o rozmowy telefoniczne.)

logo_black3.png

Opublikowano

Posypały się warny, w sumie 7. Za każdy kolejny post niezwiązany z tematem, ironiczny bądź bezsensowny - 3 dni blokady postowania.

To sobie też wpierdol, bo ten post ni chuja ma się do tematu.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

MANIEK DAJ UB

Opublikowano

@Teraz twój też zwarnuje panie administratorze

@Topic, JEST TO DARMOWE DZWONIENIE Z BRAMKI DO DZWONIENIA (COŚ TYPU BRAMKA SMS) KIEDYŚ BYŁ NAWET TUT JAK ZADZWONIĆ ZA FREE!

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

76561198014515809.png

||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||

Opublikowano

@Teraz twój też zwarnuje panie administratorze

@Topic, JEST TO DARMOWE DZWONIENIE Z BRAMKI DO DZWONIENIA (COŚ TYPU BRAMKA SMS) KIEDYŚ BYŁ NAWET TUT JAK ZADZWONIĆ ZA FREE!

Zgadzam sie z kolegą u góry

Opublikowano

Nie pier*olcie mu głupot , że zadzwonili , że wygrał bmw czy coś , oni dzwonią z zastrzeżonego ...

pewnie ktoś sobie jaja chciał zrobić i popieram up bramka tel. lub coś w tym rodzaju

Zbieram +

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...