Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gh0st Pub Hack

wrboy1210

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ściągnąłem elegancko, i coś mi pół nie styka... ale dam zaraz edit bo chyba wiem w czym problem (nie w Twoim hacku: )

Widać, że hack porządny masz 5* sam go robiłeś?:P

@EDIT

Przypuszczam, że by działał, tylko że nie chce mi się tego robić :P

"Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolny rozmiar obrazków(w sensie wielkość??, czy rozmiar mb,kb?)

* dowolną ilość adresów URL

* dowolną ilość linii "

Wasz błąd :)

szyszolew.jpg

Opublikowano

caramon kliknij insert dziala wszystko ladnie ale speed sam sie wlancza chodze tam jak bym mial przyspieszenie x2 a nie mam wlonczonego xD a superjump nie dziala xD zamiast tego jakis teleport po za mape xD

76561198090890807.png

Opublikowano

wrboy sluchaj noobie wzioles go z innego forum ... Wiec nie pisz ze twoj .. !!!! Z platnego forum ! Juz napisalem do nich ze uzywasz ich bez zezwolenia , !

Opublikowano
wrboy sluchaj noobie wzioles go z innego forum ... Wiec nie pisz ze twoj .. !!!! Z platnego forum ! Juz napisalem do nich ze uzywasz ich bez zezwolenia , !

Ale on go sam nie zrobił, znalazł i wrzucił :P....

Wiem, że tym postem zaprzeczam mojemu postowi tam trochę wyżej :D, ale nie chce mi się tamtego edytować :P

"Sygnatura może zawierać

* dowolną ilość obrazków

* dowolny rozmiar obrazków(w sensie wielkość??, czy rozmiar mb,kb?)

* dowolną ilość adresów URL

* dowolną ilość linii "

Wasz błąd :)

szyszolew.jpg

Opublikowano

Nie będe komentował wypowiedzi kida o nicku "yerkin" bo widać że w sql nie ma j,ang....

PS:A tu specjalnie dla cIebie found-za ang- znaleziony, by- za ang- przez.To by było na tyle i radze |DO SQL!! DO SQL !! NA j.ANG|

off

Opublikowano

@yerkin: do cheatowania mają moralne prawo wszyscy, nie tylko ci, którzy nie mają na co kasy wydać, więc wywalają ja w błoto (mam na myśli subskrypcję tego "twojego forum"). Ten program teoretycznie (tj. według prawa) nie jest legalny, a już tym bardziej objęty jakimkolwiek prawem autorskim, więc ani ty, ani oni nie mogą posądzić kogokolwiek o jego kradzież.

Opublikowano

Słuchajcie. Mam problem przy włączaniu tego hacke. Mianowicie wyświetla mi się komunikat "Aplikacja nie została właściwie zainicjowana (0xc0000135). Kliknij przycisk OK, aby zakończyć aplikację.". Możecie mi pomóc? :(

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...