Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem G1C SMS

KoxPejaKox

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kupiłem wczoraj g1c zza sms z allopas i nie doszły w 2dni wysłałem wczroaj ticketa co mam zrobić ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!???!1 czy komuś z allopas doszło??? czy musieli cos zrobić

10pu0d4.png

Opublikowano (edytowane)

do srody jakiejs musisz poczekac na odp a jak nic nei dojdzie to nowy ticket

ps. oni tylko w dni robocze mozesz miec nadzieje poniewaz w inne dni nie zajmuja sie tym

Edytowane przez Ciler90

Zbieram - !

Opublikowano

Poczekaj na odpowiedź z Ticketa powinien ci przyjść w Poniedziałek lub we Wtorek

Ps.Pewnie ci odpiszą żebyś podał ID transakcji i musisz napisać drugiego tiketa z tym ID transakcji

@down a własnie że nie G1 własnie ponosi winę ponieważ to do ich gry więc to też ich odpowiedzialność

PS. KoxPejaKox dobrze wybrałeś Kategorie"??

Opublikowano

Poczekaj na odpowiedź z Ticketa powinien ci przyjść w Poniedziałek lub we Wtorek

Ps.Pewnie ci odpiszą żebyś podał ID transakcji i musisz napisać drugiego tiketa z tym ID transakcji

@down a własnie że nie G1 własnie ponosi winę ponieważ to do ich gry więc to też ich odpowiedzialność

PS. KoxPejaKox dobrze wybrałeś Kategorie"??

dobrze piszesz ponosi G1 winę, i dobrze wybrałem kategorie.

Ale w takich sprawach nie pisz do G1 , iż jest to sprawa mPay , i G1 nie ponosi za to odpowiezialności . Tu masz strone mPay , musisz się z nimi skontaktować : http://www.mpay.pl/pl

i Co ??? napiszą mi żebym sie skontaktował z G1 lub producentem Gry

10pu0d4.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...