Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Admin Cienia
Opublikowano
Jeżeli ktoś ma link do duplikatora albo jakiegoś programiku do tworzenia itemów na ver. 97d ? Byłbym bardzo wdzięczny.

Niema duplikatora, są jedynie blasty, i pakiety na dupowanie.

Astra G 2.0 Turbo 247KM 351NM

Opublikowano

to mógłby ktoś zarzucić jakiś pakiecik lub blasta ? Z instruckją obsługi ? bo ja tego za bardzo nie czaje szczerze mowiąc.... :/

Ściągnąłem Mu hack... ale nie mam pojęcia czemu mi nie działa. Wszyscy znajomi co na tym serwie sobie dupują itemki używają tego programu i im działa a mi nie chce. A dokładnie nie pokazują mi się te "4 opcje" przy wciśnięciu alt+1/2. Wie ktoś co to może być? czemu mi to nie chodzi?

Opublikowano

blasty dzialac nie beda a dupowanie za pomoca pakietow jest wytlumaczone na forum jezeli tym ci nie pomoglem prosze zapytaj wujka google

"A coward dies a thousand deaths, a soldier dies but once.."

Opublikowano

Tylko że ja robie tak jak tam pisze a to nie wychodzi... i interesuje mnie czy to może ma związek z kartą graficzną jakiś czy moze z rodzielczością albo z czymś innym???

Opublikowano

DG i reszta jest program za ktorym mozna kopiowac naciskasz alt+1 i juz te pakiety i blastowanie to strata czasu autor wejdz w szukaj i znajdz temat kopiowanie bez 2 gracza;]