Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam czy ktos moze ma linka do tego bota ? chodzi o to ze podobny do pursuit hacka ale nabija wartosc zniszczen i zniszczone radiowozy i dostajemy za jeden taki poscig 4.5k expa i 5k kasy ;)

ZAPRASZAM SERDECZNIE NA SERVER !
24521_8.png

Opublikowano

haha ja też chce jak istnieje :)

e.w jak ktoś wie jak zmienić to w cheat engine np. na dlugosc to 1000 min a nie 22 sek ;p

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

wlasnie na tej stronie patrzylem na niego i jest on bardzo ciekawy bo normlanie pocig trwa u mnie 19s z cheat engine 20x speed to jest chwila moment i 500 kasy 600 expa a z tym to bym mial 4,5k kasy i 5k expa ;)

24521_8.png

Opublikowano

myślę że jak ktoś znajdzie linijkę w ce odpowiadajaca za czas to nie będzie problemu tylk kto ją znajdzie ?

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches

Over the last 3 years, you've spent 2547.3 hours playing this selection, which includes 384 items, is valued at $4724.12, and requires 1506.9 GB

Opublikowano

ale tam przez gosciowi przez 20s ucieczki naliczylo 2,8 mln zniszczen i 650 zniszczonych radiowozow i nagle pelno expa i kasy ;)

24521_8.png

Opublikowano

to jest to samo co ja mowie tyle ze zamiast czasu to edytuje kase zniszczen i zniszczonych radiowozow to jest proste jak kto sie zna na cheat engine wystarczy znalesc kod odpowiadajacy za kase lub inne tym podobne

( ͡° ͜ʖ ͡°) bitches