Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Możliwy Ban?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam użytkowników mpc forum. Mam do was jedno zasadnicze pytanie. Założyłem nowe konto na CA i chciałbym sobie na nim pograć na cheatach. Czy jest możliwe, że dostane bana na moim drugim koncie z rangą LT? Na tym koncie z rangą LT nie były, oraz nie zostaną użyte cheaty. Proszę o szybką odpowiedź.

Opublikowano (edytowane)

Nie dostaniesz na LT...na noob acc wylapiesz napewno xD

Ale jak wiesz nexon daje bana na adres MAC karty sieciowej.Takze jak juz dostaniesz bana- z tego konta 1LT tez sie nie zalogujesz dopoki nie zmienisz adresu MAC...

@edit

Chyba jednak jest ryzyko ze dostaniesz bana na 1LT bo nawet jak bedziesz gral na nim czysto to HS moze wykryc hacki na kompie i dostaniesz bana.Takze lepiej sie w to nie baw...

Edytowane przez Sivelt
Opublikowano

Odradzam tego pomysłu ponieważ na 99% dostaniesz bana na obydwa konta. Twój wybór ja tak zrobiłem i spoko pograłem sobie na hackach a innym acc potem za jakieś 2 tyg wchodze na moje drugie konto a tu banik on pernament.:):):):) Więc rób tak jak uważasz.

PZDR. życzę miłej gry.

Opublikowano

Spokojnie dostaniesz bana..

Jest coś takiego jak Logi..Pograsz na noob koncie na hakach (i bana nie dostaniesz) i się przestawisz na LT to szybciej możesz dostać na LT ..

Opublikowano

Nie dostaniesz bana... dostaniesz tylko na konto w którym były używane hacki... ja tak gram już 3 accmi zbanowali a konto bez hacków nadal działa.

98216321103540315785.jpg

Opublikowano

Tak dostaniesz na LT.

Bo nexon banuje lepsze konta..

Jeżeli grasz na tych dwóch z jedengo kompa.

Jeżeli nie .. to nie dostaniesz :D

Opublikowano

Powiem tak:

Jeżeli przed grą na haxach zmienisz sobie IP i adres karty MAC, a następnie wracając do głównego konta zrobisz dokładnego formata i znowu zmienisz ip/ adres MAC to nie dostaniesz bana (system nie powiąże kont ze sobą).

Mówiąc krócej - jeżeli system powiąże, że oba konta są od tej samej osoby = ban. Nie zorientuje - brak bana :)

1364561328-U384748.png

sygna by b4rt4z