Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UWAGA!!!

Wszelkich user'ów którzy piszą nie na temat, i uważają że temat trzeba zamknąć bo jest bez sensu (Bo w ten sposób się nie wysilają i nabijają posty, a 0 od siebie na temat i to jest ich tłumaczenie się) proszę żeby w ogóle się nie wypowiadali. Ponieważ to ja chce się czegoś więcej dowiedzieć więc ja raczej będę wiedział kiedy temat można zamknąć. User'ów którzy lubią bajki i wymyślanie też proszę o odejście ponieważ mam dość "Mickiewiczów" i "poetów".

Cześć wszystkim! Spotkałem się z paranormalną rzeczą i sam nie wiem co o tym sądzić.

Może ktoś z was mi wytłumaczy co to spowodowało i jak to działa.

A więc, ściąłem se serwer Minecraft 1.7.3 i wygenerowało se mapkę, no to ja wbijam na Minecrafta i wchodzę na ten serv.

Po zalogowaniu nikt inny nie mógł wejść od zewnątrz bo mam router, a hamachi miałem wyłączone.

No i wyobraźcie sobie idę se szukając jakiegoś stosownego miejsca a tu ku mojemu zdziwieniu...

Po drodze spotkałem wycięte drzewa lecz nie całe, 2 bloczki drewna z liśćmi zostawało.

Myślałem "Kurna co jest z tym generatorem?" i szedłem dalej. Tak więc w późniejszym etapie wędrówki na po tkałem to:

Workbrench, sadzonka (drzewa normalnego) i pół "domka" dokładnie z ścianami o grubości 1 bloczka, wszystko obok siebie.

Upewniłem się na servie byłem tylko ja, i nikt inny nie mógł wejść.

Pomyślałem "Kurna generator mógł jeszcze takie pół domka wygenerować, ale workbrench?! SADZONKE?!".

"Zdebugować" że tak się wyrażę generator też nie mógł, bo takie debugowanie opiera się o kopiowanie danej rzeczy i przenoszenie jej jak w przypadku filmiku JJay'a (Zakładam że większość oglądało jego filmik "Archiwum X"), tylko jest "ale".

Nie mogło "zdebugować" w sensie skopiować bo ja nigdzie jeszcze nie postawiłem workbrencha czy sadzonki nawet 1 dirta nie miałem przy sobie.

I tu moje pytanie do was moi drodzy,

CO TO MA BYĆ!?

Potrafi mi to ktoś wyjaśnić? Czy ktoś miał już podobne sytuacje?

Okay po krótkim zastanowieniu musicie mi wierzyć na słowo, bo:

1. Pomyślicie że se wymyśliłem (A g**** tam prawda!)

2. Poprosicie o ss'y, a jak wrzucę zaczniecie nawijać że ja sam to zrobiłem (A też g**** prawda!)

3. Filmik? Jasne jakbym się tego spodziewał co by było dziwne?

Opublikowano

UWAGA!!!

Wszelkich user'ów którzy piszą nie na temat, i uważają że temat trzeba zamknąć bo jest bez sensu (Bo w ten sposób się nie wysilają i nabijają posty, a 0 od siebie na temat i to jest ich tłumaczenie się) proszę żeby w ogóle się nie wypowiadali. Ponieważ to ja chce się czegoś więcej dowiedzieć więc ja raczej będę wiedział kiedy temat można zamknąć. User'ów którzy lubią bajki i wymyślanie też proszę o odejście ponieważ mam dość "Mickiewiczów" i "poetów".

Cześć wszystkim! Spotkałem się z paranormalną rzeczą i sam nie wiem co o tym sądzić.

Może ktoś z was mi wytłumaczy co to spowodowało i jak to działa.

A więc, ściąłem se serwer Minecraft 1.7.3 i wygenerowało se mapkę, no to ja wbijam na Minecrafta i wchodzę na ten serv.

Po zalogowaniu nikt inny nie mógł wejść od zewnątrz bo mam router, a hamachi miałem wyłączone.

No i wyobraźcie sobie idę se szukając jakiegoś stosownego miejsca a tu ku mojemu zdziwieniu...

Po drodze spotkałem wycięte drzewa lecz nie całe, 2 bloczki drewna z liśćmi zostawało.

Myślałem "Kurna co jest z tym generatorem?" i szedłem dalej. Tak więc w późniejszym etapie wędrówki na po tkałem to:

Workbrench, sadzonka (drzewa normalnego) i pół "domka" dokładnie z ścianami o grubości 1 bloczka, wszystko obok siebie.

Upewniłem się na servie byłem tylko ja, i nikt inny nie mógł wejść.

Pomyślałem "Kurna generator mógł jeszcze takie pół domka wygenerować, ale workbrench?! SADZONKE?!".

"Zdebugować" że tak się wyrażę generator też nie mógł, bo takie debugowanie opiera się o kopiowanie danej rzeczy i przenoszenie jej jak w przypadku filmiku JJay'a (Zakładam że większość oglądało jego filmik "Archiwum X"), tylko jest "ale".

Nie mogło "zdebugować" w sensie skopiować bo ja nigdzie jeszcze nie postawiłem workbrencha czy sadzonki nawet 1 dirta nie miałem przy sobie.

I tu moje pytanie do was moi drodzy,

CO TO MA BYĆ!?

Potrafi mi to ktoś wyjaśnić? Czy ktoś miał już podobne sytuacje?

Okay po krótkim zastanowieniu musicie mi wierzyć na słowo, bo:

1. Pomyślicie że se wymyśliłem (A g**** tam prawda!)

2. Poprosicie o ss'y, a jak wrzucę zaczniecie nawijać że ja sam to zrobiłem (A też g**** prawda!)

3. Filmik? Jasne jakbym się tego spodziewał co by było dziwne?

Herobrine :D

Haha nie no żart

a tak naprawdę to nie wiem napewno juz nigdy tego swiata nie uzywales ?

Opublikowano

Herobrine :D

Haha nie no żart

a tak naprawdę to nie wiem napewno juz nigdy tego swiata nie uzywales ?

Nie to jest nowiutki świat dziś rano wygenerowany bo chciałem se popykać z kumplem, a co do Herobrine to trochę pochopnie tak od razu na niego stawiać.

Wygenerować jakiś mój stary świat (bo czasami tak bywa gdzieś czytałem właśnie na MPC) też jest to nie możliwe wszystkie moje budynki tunele czy cokolwiek zawsze ale to od początku mojej przygody z minecraft mieszkałem pod ziemią nigdy nic nie stawiałem na powierzchni.

Opublikowano

[iNFO] Starting minecraft server version Beta 1.7.3

[iNFO] Loading properties

[iNFO] Starting Minecraft server on 5.59.6.55:25565

[WARNING] **** SERVER IS RUNNING IN OFFLINE/INSECURE MODE!

[WARNING] The server will make no attempt to authenticate usernames. Beware.

[WARNING] While this makes the game possible to play without internet access, it also opens up the ability for hackers to connect with any username they choose.

[WARNING] To change this, set "online-mode" to "true" in the server.settings file.

[iNFO] Preparing level "world"

[iNFO] Preparing start region for level 0

[iNFO] Preparing spawn area: 8%

[iNFO] Preparing spawn area: 40%

[iNFO] Preparing spawn area: 81%

[iNFO] Preparing start region for level 1

[iNFO] Preparing spawn area: 3%

[iNFO] Preparing spawn area: 20%

[iNFO] Preparing spawn area: 28%

[iNFO] Preparing spawn area: 28%

[iNFO] Preparing spawn area: 40%

[iNFO] Preparing spawn area: 56%

[iNFO] Preparing spawn area: 65%

[iNFO] Preparing spawn area: 73%

[iNFO] Preparing spawn area: 73%

[iNFO] Preparing spawn area: 77%

[iNFO] Preparing spawn area: 77%

[iNFO] Preparing spawn area: 81%

[iNFO] Preparing spawn area: 85%

[iNFO] Preparing spawn area: 89%

[iNFO] Preparing spawn area: 93%

[iNFO] Preparing spawn area: 93%

[iNFO] Preparing spawn area: 97%

[iNFO] Preparing spawn area: 97%

[iNFO] Done (54796670247ns)! For help, type "help" or "?"

Chodzi ci o Log?

Opublikowano

@edit:

@up daj mapke zobaczymy czy gdzieś to jeszcze jest.A co do loga to pisze tylko o postępie generowania

mi raz wygenerowało dziure do samego bedrocka nie wiem czego to była wina.Może tego, że w keywoodzie wpisałem przypadkowe liczby ? o_0

Opublikowano

@edit:

@up daj mapke zobaczymy czy gdzieś to jeszcze jest.A co do loga to pisze tylko o postępie generowania

mi raz wygenerowało dziure do samego bedrocka nie wiem czego to była wina.Może tego, że w keywoodzie wpisałem przypadkowe liczby ? o_0

Za mniej więcej 15 minut dam linka narazie się "uploaduje"

Opublikowano

Takie historyjki są wkurzające.

Nie chodzi mi o to że to nie prawda, ale człowiek znowu zaczyna się zastanawiać - Może jednak Herobrine istnieje... Wiem że nie, ale itak zaczynam o tym myśleć.

A możę zanim jeszcze sam wbiłeś to komuś jednak udało się (jakimś cudem) wbić na server i to wybudować. Może hamachi wyłączyłeś dopiero z minute, dwie po włączeniu serva.

Opublikowano

http://www.megaupload.com/?d=U6VGE1K6

Link do mapki. Co jeszcze mogę zrobić?

@two_creeper

Proszę nie rozpoczynaj o "NIM" sami wiecie kto.

Widziałem 1-2 tematy o "NIM" i dzieci tam niezły bajzel zrobiły.

Proszę o jakieś pomysły jak to wyjaśnić sprawdzę temat wieczorem, ponieważ mam remont w domu i może już iść.

Z góry dziękuje user'om za sensowne pomysły.

Opublikowano

Jeżeli w poprzedniej usunęli to w kolejnej nie dodali o,O

Twój temat to spam. W generatorze nie ma wpisanych żadnych linijek mówiących o wygenerowaniu takiego przedmiotu.

Polecam sprawdzić source code zanim zaczniecie spamować.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...