Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema wczoraj siostrze padł system i musiałem od nowa instalować jej system, odpiąłem dysk od jej laptopa i podłączyłem do swojego, zainstalowałem odpiąłem od swojego wrzuciłem do jej laptopa wszystko ok tylko klawiatura jest wykryta jako ta od pc, alfanumeryczna (numpady) których nie ma w laptopie i w rezultacie mam np pod ] to jest 4. Zmiana pewnie jednego klucza w rejestrze ale nie wiem gdzie go znaleść.

Opublikowano

odpiąłem dysk od jej laptopa i podłączyłem do swojego, zainstalowałem odpiąłem od swojego wrzuciłem do jej laptopa

Pozwól że zapytam po chuj bawiłeś się w takie coś nie mogłeś normalnie jej tego instalować ?

s2c77Oa.png

Opublikowano

Up,

Jakby można było wgrać na jej laptopie to bym chyba tam wgrał, więc po chuj się pytasz. Nabić sobie posta?

Opublikowano

Skoro jestes taki chamowaty i pyskaty to tez sie odwdziecze tym samym. To po CHUJ pytasz sie o to na MPCFORUM skoro nie jestesmy serwisantami z firmy od lapka twojej siostry ? Jak cos sie spierdolilo to zajrzyj na google.pl a potem spam tutaj :/. Jestem pewien , ze byloby na to rozwiazanie w wynikach google. A jak nie ma to wyslac do serwisu :/ . Co mnie obchodzi, ze siosrta nie umie dbac o system i jej pada. Jakos Windows u mojej siostry trzyma sie ponad 3.5 roku :/ odkad został zainstalowany. U mnie jest od poczatku zakupu i ani jednego formata . PADNIECIE SYSTEMU to brak dbałości o ten system.

Powtorze sie, nie jestesmy SERWISANTAMI LAPTOPA TWOJEJ SIOSTRY.

Najlepiej bedzie wyslac go do serwisu albo poszukac rad w internecie. Ja takiej rady nie udziele bo widzialem jak kozaczysz i tutaj tez to widze.

Zegnam.

jqeuR.png

Opublikowano

Czy ja gdzieś pisałem, "drodzy serwisanci laptopa mojej siostry, ponieważ 99% tego forum wie jak rozwiązać ten problem to odpisze mi w tym temacie a pozastały 1% jak nie wiem jak pomóc to się nie wpierdala do tematu z swoim nic nie wnoszącym postem"

Skoro bym tak napisał to twój post byłby spamem i już dawno miałbym odpowiedź na forum, zasadę mam taką nie wiem jak komuś pomóc to nie pisze durnego posta żeby byc fajniejszy bo mam więcej postów, tobie to też radzę i przemyśl sobie parę rzeczy...

Opublikowano

widać że ktoś kompletnie nie ma do czynienia z laptopem i nie potrafi wcisnąc tylko dwóch przycisków na klawiaturze

KLAWISZ FUNKCYJNY - najczęściej FN albo podobny niebieski albo czerwony + klawisz z rysunkiem kłódki z jedynką albo kwadratowej klawiaturki 3x3

wszystko w instrukcj obsługi laptopa pisze, do której się nawet zajrzeć nie chce !

RTFM

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Up jedyna sensowna odpowiedź, klawisz funkcyjny jest kłodki nie ma, problem polega na tym że np; na klawiaturze jest p i funkcja 1, i żeby wyszło 1 muszę wcisnąć fn + p a u mnie jest na odwrót. I co znaczy RTFM? :D

Opublikowano

ale masz obrazki na klawiszach w kolorze klawisza funkcyjnego, wystarczy nacisnąć rzaz funkcyjny l odpowiednią funkcje to wyłączana jest klawiatura numeryczna ( kolorowe cyfry na klawiaturze ) , a działa już normalna

większość laptopþw ma klawisze funkcyjne FN+ OPCJA pod klawiszami F1-F12

u mnie w lapku jest FN + F11 do przełączania numeryczna zwykła klawiatura

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png