Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy wart ryzykować ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do zrobienia wszystkie rodzaje wrót, ale KBota posiadam bez GG. Zastanawiam się czy warto ryzykować banem i zrobić te wrota BioBotem ?

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

Goliath, 7 irysów, 25 LF3, kilka BO2, 13 lvl, designy z handlu, wyrzutnia rakiet i większość dodatków.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

Nawet nie włączaj tego czegoś na takim koncie, bo po prostu szkoda...

Lepiej siądź sam i rób jak nie masz licencji, lub napisz do szymona, żeby dał cracka przynajmniej, żebyś wrota zrobił.(wątpię, że da ale...)

xD

262xro2.jpg

xD

Opublikowano (edytowane)

Wykorzystałem już triala z IBota. JestemHacki­em jaką mam pewność że mi konta nie podpie... podkradniesz ?

Edytowane przez creative7
www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

WykorzystaĹem juĹź triala z IBota. JestemHackĂ­em jakÄ mam pewnoĹÄ Ĺźe mi konta nie podpie... podkradniesz ?

Prowadzę stawianie botów 24/7?

za duża sygnatura

Opublikowano (edytowane)

Sam przejdź, to nie jest aż takie trudne, tylko czasożerne (ale przy muzyce jakos leci czas).

Btw.

Od czego są ostrzeżenia ?? =D Możesz na spokojnie puścić biobota.

Edytowane przez PedoĐres

Wtf . Konto mi się zbugowało i nie mogę się zalogować

http://www.mpcforum.pl/user/349579-pedores/

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

Opublikowano

Sam przejdź, to nie jest aż takie trudne, tylko czasożerne (ale przy muzyce jakos leci czas).

Btw.

Od czego są ostrzeżenia ?? =D Możesz na spokojnie puścić biobota.

Ostatnio banują od razu.

za duża sygnatura

Opublikowano

A może jednak sam zrobię a jeśli nie to skorzystam z oferty JestemHackiem ;) dobiję tylko to konto do FE i je sprzedam a potem kupię licencję z GG bo denerwują mnie wrota.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

A może jednak sam zrobię a jeśli nie to skorzystam z oferty JestemHackiem ;) dobiję tylko to konto do FE i je sprzedam a potem kupię licencję z GG bo denerwują mnie wrota.

Yhy, swietny pomysl. Tylko dopisz na aukcji allegro że konto posiada licencje KBota noGG do XXXX roku i dolicz do normalnej ceny jakies 15 - 20 zl .

Wtf . Konto mi się zbugowało i nie mogę się zalogować

http://www.mpcforum.pl/user/349579-pedores/

Looknijcie - taki sam mam tam nick jak tu. Jak możecie mi go zmienić czy coś to pisac na gg 12753084, wroce na stary profil.

Opublikowano

Ja na biobocie zrobilem fe z 8 irkami, 31 b2, 31 lf3, 37pp, oraz venoma solace"_

wiec do bibobota zadnych zastrzezen nie mam:))

Opublikowano

Ja na biobocie zrobilem fe z 8 irkami, 31 b2, 31 lf3, 37pp, oraz venoma solace"_wiec do bibobota zadnych zastrzezen nie mam:))

Zależy od szczęścia... Ja uzbierałem tylko na Vegę FS + kilka LF3 i ban. Wolałem kupić KBota.

www.pomyslowi24.pl
Opublikowano

Co druga osoba ma inne zdanie o BioBocie :)

Ja latam już 3 dzień, vega full speed i ani ostrzeżenia.. tylko troszkę wolny jest.

A drugie konto też vega fs i na kbocie 3 dzień w wersji free? Jak?

Laptop do gniazdka odpalam bota i zostawiam go w zapomnienie :)

headerlogoc.png