Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Ban

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sytuacja wyglada tak. Mam w domu 2 komputery ktore lacza sie z internetem za pomoca 1 routera. I czy moge dostac bana jezeli:

a) Na 1 komputerze bede gral swoim kontem w 100% legalnie i bez hakow na czystym metinie a na 2 komputerze bede uzywal fb.

b)Na 1 komputerze bede posiadal jeden czysty metin na ktorym bede gral 100% legalnie i 2 metin na ktorym bede uzywal fb

Powiedzcie w ktorym wypadku moze byc ban. Uprzedzam ze do tej pory nie uzywalem wiec trudno powiedziec ze ''skoro jeszcze cie nie zbanowali to pewnie nie'' prosze o pewn odpowiedzi. I jeszcze jedno: Czy jesli gram z kolega i sporadycznie zaloguje sie rowniez na jego konto lub oba naraz by cos przezucic administracja moze to uznac za multikonto lub cos takiego? Dzieki za pomoc

Opublikowano

W obydwu możesz dostać bana. masz neta przez router czyli to samo IP więc jak cie zbanują na IP to na 2kompy czyli na 2 konta

ironmane.png

1293724352-U124874.png

Robię sygnatury zlecenia PW

Opublikowano

U mnie jest sytuacja taka, że do stałem pełno banów za fb (+20) a używałem je na jednym komputerze z normalnym kontem i ani jednego bana na IP nie dostałem.