Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Cześć, zastanawiam się, co wpisałem źle?

To jest ukryta treść, proszę

Informacje po "//" były po to, abyście zobaczyli jaki skrypt chciałem zbudować. Niestety coś w tym skryptcie nie działa, moglibyście napisać, co?

Edytowane przez flagzordowno
Opublikowano (edytowane)

Ja sprawdzam i u mnie działa. Musisz tylko:

1. Mam nadzieję, że w swoim programie nie stawiasz komentarzy po "//" bo stawia je się po ";". :D

2. Zmień nazwę z "cos" na co innego np. costam i wtedy ma działać. Bo "cos" jest rozumiane jako komenda jakaś chyba... Albo cos tam nie wiem xD

PS: Jak by dalej Ci nie działało to, pewnie masz wyłączoną klawiaturę numeryczną :).

Liczę, że pomogłem.

@Down

U mnie bez tego działa.

OMG. Ma i to jeżeli jej używasz to ma dużo do tego. On używa NUMPAD1, czyli przycisk "1" (z tej małej wydzielonej klawiaturki obok) i jeżeli wyłączysz przycisk Num Lock to nie będzie działać ponieważ klawiatura nie będzie aktywna. Nawet tutaj jak Num Lock nie mam włączone to nie mogę pisać cyfr z tej klawiatury.

"wszystko co napisałeś" co masz na myśli bo jakoś nie mogę rozgryźć tego twojego zdania do końca, tak jak by nie było dokończone.

Edytowane przez Hancoock1995
Opublikowano

brak :

od komentarzy są średniki

@ up

jaka klawiatura numeryczna ?! nic nie ma wspólnego z działaniem czy nie działaniem wszystko co napisałeś

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

a kto ci kazał to wstawiać do jakiejś dziwnej funkcji ? tylko dopisać do porzedniego skryptu było bez żadnego zmieniania

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano (edytowane)

a kto ci kazał to wstawiać do jakiejś dziwnej funkcji ? tylko dopisać do porzedniego skryptu było bez żadnego zmieniania

Tylko chciałbym teraz przypisać to wysyłanie "asd" do NUMPAD1.

Edytowane przez flagzordowno
Opublikowano

@UP

Czy ty jesteś pojebany? Napisał ci, że masz zmienić nazwę COS na cokolwiek innego, bo cos = cosinus...

Czyli weź ten kod:

i zmień go np. na coś takiego:

Taki kłopot?!

Heh, zmieniłem wcześniej nazwę i jakoś nic nie działało. W każdym razie działa, dzięki. ;)

• Dodaj nową pozycję...