Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, na allegro od dawna były tkzw. TAŃSZE SMOCZE MONETY! Czyli ktoś sprzedaje Ci 150SM w cenie 50SM!

Moje pytanie brzmi- JAK TO SIE ROBI (nawet jak po tym moze zostac zbanowane) ?!?!?!?

Bardzo potrzebuje 1k SM by wybonować tarcze sokoła oraz mojego mieczyka bojowego.

Zna ktoś z Was ten sposó? To na pewno nie SPONSOR PAY :P tylko jakieś tajemnicze coś! Ktoś musi mi pomóc :-D

Opublikowano

Tego się nigdy nie dowiesz tak samo jest z

- Doładowaniami do komórek .

- Limity megavideo itp.

- Rapidshare , itp.

- Metin2 ,itp

W przypadku metina jest tak ,że sprzedają SM UKASH czyli jeden ze sposobów platnosci za SM.

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Ja polecam zarobić yang , i sprzedać na allegro ^.^

Na koncie będziesz miał zlotówki (bankowym ) za co zakupisz SM.

Przyjmuje zlecenia dot. web masterki.

while(!$success){
....try();
}

Opublikowano

ci co sprzedają SM na allegro muszą mieć sposoby na ich zdobywanie ,

bo jaki mieli by interes kupować SM drożej a sprzedawać Taniej

ironmane.png

1293724352-U124874.png

Robię sygnatury zlecenia PW

Opublikowano

@up

Nie rozśmieszaj mnie -.-

Napisałem już !

To jest opcja UKASH (która jest sprzedawana na allegro) jest 1 z metod płątności -.-

Oni dają Ci tylko kod, bo oni je produkują [-.-]

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Opublikowano

@Up

Jak to nie jest to ....

Jpd.

Tylko z tego są SM na allegro -.-

Powiedz ,że się pomyliłeś a nie sciemniasz

Opublikowano

Mój kolega kiedyś sprzedawał SM na allegro i powiem wam jak to robił (Może większość osób na allegro tak sprzedaje SM)

1. Mieszkał za granicą.

2. Kupował SM taniej ponieważ był w innym kraju.

3. Sprzedawał na Allegro drożej niż kupił ale taniej niż są w Polsce ponieważ mu to się opłacało.

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Niestety ale @up nie prawda;p nie jestem na tyle głupi żeby tego nie sprawdzić, żaden kraj nie ma taniej o 10zł-20zł / 150zm jedynie 2/3złote sie zaoszczędza.

A jak kiedyś sprzedawali SMSy tańsze? Podawało się im kod i dalej Oni wysylali SMSa i miałem SM. Jaką metodą to robili? (wiem ze potem blokują konto, ale chce tylko to zrobić, wybonować item i leje na to konto:D)

Opublikowano

Niestety ale @up nie prawda;p nie jestem na tyle głupi żeby tego nie sprawdzić, żaden kraj nie ma taniej o 10zł-20zł / 150zm jedynie 2/3złote sie zaoszczędza.

A jak kiedyś sprzedawali SMSy tańsze? Podawało się im kod i dalej Oni wysylali SMSa i miałem SM. Jaką metodą to robili? (wiem ze potem blokują konto, ale chce tylko to zrobić, wybonować item i leje na to konto:D)

tak zbanuja ic konto tam gdzie SM nie legalnie oraz glowne bo konto powiazene.dziecko skoncz pisac posty i durne tematy zakladac nawet nie myslisz ze ban na wszystkie konta bedzie!!!!!

Opublikowano

@up

Uważaj na słowa synek.

Nie licz już na pomoc innych.

Opublikowano (edytowane)

Ludzie to jest proste

Moj brat mieszka w londynie i mi lądował sm

Dlaczego? maja porostu bezpłatny telefon firmowy...

Wszystkie koszty pokrywała firma

Nie to co w Polsce:)

Edytowane przez NasuWoj
Opublikowano

Banalne. Idzie do cafeiki internetowej, zakladasz konto na paypal i bierzesz na kredyt, wplacasz na konto ktore chcesz. To cala filozofia...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...