Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

W co grać?

RojoPL

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Otóż mam następujący problem że nie wiem w co grać na komputerze...

Portal 2 - Przeszedłem

Wiedżmin 2 - Przeszedłem

Assasin Creed:Brotherhood - Przeszedłem

Call Of Duty Black OPS - Przeszedłem

Call Of Duty Modern Warfare /2 - Przeszedłem

Battlefield Bad Company 2 - Przeszedłem

Need For Speed Shift 1/2 - Grałem (Nudne jak dla mnie).

Dysponuję kwotą 200 zł więc doradźcie co kupić sobie na kompa bo nuda ;/ napewno odpadają powyższe gry bo w nie grałem...

asgsag.jpg
Opublikowano

Za 200 zł mógłbyś kupić parę książek z 4-10, używanych nawet 10-20 : ).

Rozwija wyobraźnie, zwiększa znajomość wyszukanych słów, poprawia ortografię, polecam.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Za 200 zł mógłbyś kupić parę książek z 4-10, używanych nawet 10-20 : ).

Rozwija wyobraźnie, zwiększa znajomość wyszukanych słów, poprawia ortografię, polecam.

Przecież lepsze są EBÓKI!!!

Ty szatanie ty,do czytania zachęcasz.

@Top

Pozbieraj kasę na coś ładnego.

Pograj sobie w LoL-a ,gierka za darmo ,a wciąga jak WoW.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

Zagraj jeszcze raz/ zagraj w coś darmowego a kasę zostaw na coś innego niż gry, ew. kup sobie konto na torrentach :)

52287137559562145640.png

Opublikowano

200 zł na grę ? Choreeeee. Wszystko można pobrać w internecie...

Te pieniądze mozna lepiej zainwestować. Napisz do swojej dziewczyny, a jeśli jej nie masz, to napisz do tej, która Ci się podoba. Zaproś ją do kina, do pubu czy gdzieś...

Albo jak mówił tam kolega wyżej, kup ksiażki i czytaj ! :P

Mozesz też kupić jaką nowa czesc do kompa, coś czegoś nie masz, a może Ci sie przyda.

pazdro ;>

Opublikowano

200 zł na grę ? Choreeeee. Wszystko można pobrać w internecie...

Te pieniądze mozna lepiej zainwestować. Napisz do swojej dziewczyny, a jeśli jej nie masz, to napisz do tej, która Ci się podoba. Zaproś ją do kina, do pubu czy gdzieś...

Albo jak mówił tam kolega wyżej, kup ksiażki i czytaj ! :P

Mozesz też kupić jaką nowa czesc do kompa, coś czegoś nie masz, a może Ci sie przyda.

pazdro ;>

Jakbyś kurwo chciała wiedzieć, to kupując grę wspierasz ich twórców.

Opublikowano

Jakbyś kurwo chciała wiedzieć, to kupując grę wspierasz ich twórców.

Tak to sobie możesz do matki się odzywać, szczylu. Zważaj sobie na słowa cieniasie. I olewam twórców gry.

Opublikowano

Tak to sobie możesz do matki się odzywać, szczylu. Zważaj sobie na słowa cieniasie. I olewam twórców gry.

Gdyby nie oni to nie mógłbyś "ciągnąć" żadnej gry, więc morda lapsie.

Opublikowano

Tactical Ops, F.E.A.R ,Aphelion Online,W tibie radze nie,css W te Gry graj jak bedziesz gral w tacticala ops'a napisz mi na pw moze cie do klanu wezma ;]

Opublikowano

@up. no dokładnie.

gdyby nie ludzie tacy jak autor tematu to mulił byś w sapera, pasjansa i inne debilne gry systemowe ...

@topic.

może

Fable 3

Homefront

PreOrder BF3 ?

Left 4 Dead 1/2

Team Fortress 2 (polecam kupno, nie jest okrojone jak konta P4F)

Lead and Gold - Gangs of the wild west ( gra podobna do TF2)

EXPmIpC.gif

Opublikowano

@up. no dokładnie.

gdyby nie ludzie tacy jak autor tematu to mulił byś w sapera, pasjansa i inne debilne gry systemowe ...

@topic.

może

Fable 3

Homefront

PreOrder BF3 ?

Left 4 Dead 1/2

Team Fortress 2 (polecam kupno, nie jest okrojone jak konta P4F)

Lead and Gold - Gangs of the wild west ( gra podobna do TF2)

Team Fortress 2 jest darmowy na steamie.

Opublikowano

wiem, ale uwierz mi że 30 miejsc w plecaku to mało, bo item znajdujesz po ok 30 minutach grania oraz za achevmenty które lecą naprawdę szybko.

do tego dochodzi brak handlu, oraz blokady na niektórych serwerach. Dla tego polecam kupno.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Przez takie kurwy jak ty nie wychodzą nowe części zajebistych gier.

"Tłum nie rozumie, tłum się nie interesuje, tłum jedynie podąża, tam gdzie kieruje się orszak"

Opublikowano

A ja radzę zagrać w cs , metin2 , lol'a hmmm borderlands (płatna gra , ale o pirata bardzo łatwo ) , minecraft

Zbieram - !!!

Opublikowano

Życzę ci byś w przyszłości miał pracę za , którą nikt ci nie bedzie płacił . Po co mają ci płacic skoro mozesz pracowac za darmo ? To , ze jestes glodny i nie masz gdzie mieszkac maja w dupie !

Ciekawe jakbyś sie wtedy czuł pro mastahu ;).

@ TOPIC

Kup sobie jakieś fajne ksiązki . Ew. jak już musisz koniecznie mieć grę to polecam RISEN, CRYSIS 2 , Gothic 2+dodatek . Ja ostatnio kupiłem za smieszne 3zł grę Heretic II i wciagnela mnie mimo tego, ze jest z konca lat 90.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...