Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem mianowicie gdy loguje się na bocie załaduje postać to nagle bot przestaje widzieć postać nie mogę ustawić żeby się poruszał kordy automatycznie skaczą na 0,0 wcześniej normalnie chodził może to być winą Grab Peta ?

Opublikowano (edytowane)

Nie posiadam Avatara ten problem pojawił się kiedy zacząłem chodzić z Grab Petem próbowałem wsadzać go do storage teleportować.restartować bota itd.

Sprawdzałem bota dokładnie i kilku krotnie mam dobrze ustawionego bo sprawdzałem na stronie i znajomego.

Przepraszam za SPAM ale zrobiłem wszystko z grab Petem ^^ avatara nie posiadam ale coś dziwnego jest z tą postacią ponieważ byłem u kolegi i o dziwo u nie go też jest ten błąd z tą postacią tak jak by owe konto dostało jakiegoś Bana/Krzaka nie wiem jak to nazwać a gdy zrobiłem u siebie nowe konto przełożyłem Grab Peta wszystko śmiga

Edytowane przez Wisnia1770
Opublikowano

usun wszystkie questy, i bedzie dzialac, btw, z avatarem dziala, tylko jezeli masz dress i attachment.

- jak pomoglem ;)

2jg1dfb.png

Sygna by me.

3502qs5.png

"There is nothing like elo hell, it's just about how hard you can carry."

Opublikowano

zrobiłem jak pisaliście ale nadal nie mam postaci tak jak załozyciel tematu / brak avataru brak peta i nie czyta wiz/ cler

bonebowerjz8.jpg