Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Dziwny Problem Z Clientllesem

natuss07

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam problem jak w temacie a mianowicie na tym komputrze odpalalem kiedys 4 silki bez cl i nie mialem problemow a teraz odpale dwa to trzeciego juz sie nie da wyskakuje komunikat direct sdk cos tam ... a gdy odpadalm dwa jedengo daje na cl i chce wejsc na trzeciego jest tak samo prosze o pomoc

xD
Opublikowano

nie czaje.. juz po problemie?? to po co temat zakladany <_<

Sorka za napisanie tego :P ale jak otworzylem temat to bylo tylko napisane "juz po" wiec pomyslalem ze juz po problemie :P

Opublikowano

Może masz kompa zawalonego? Zdefragmentuj sobie dyski i wyczyść koma CC cleanerem czy jakoś tak albo ashampoo magic.

@edit

opisz DOKŁADNIE jak odpalasz te silki i czym i kiedy cl dajesz. Tylko bardziej zrozumiale niz 1 post.

niewymiarowa sygnatura

Opublikowano

to tak wlaczam jednego chara potem drugiego przez sbota one chodza na najmniejszych wymaganiach bez zawiechy zuzycie procka i ramu mam moze po 30 % jak nie sa na cl gdy chce wlaczy 3 chara to juz wyskakuje ten blad czy mam cl na ktrym kolwiek czy nie mam to 3 chara nie odpale a kiedys nomalnie dzialalo ;/ nowy system stawialem 2 tygodnie temu scignolem moze 3 gry i na pratycji systemowej nic nie instalowalem ... wiec dlatego prosze was o pomoc

xD
Opublikowano

Hmm... Pobierz bota STĄD i go przeinstaluj. Jak to nie pomoże to ja nie wiem. Używałem tylko scracowanego sbota przez chwile.

niewymiarowa sygnatura

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...