Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Yogi - Spammer ;o

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

hmm... Kliknolem sobie na " Moj Asystent " i wybralem " top20 " i co zobaczylem? :

Yogi - napisanych dzisiaj postow? 62/106 o koorwa MAC? wezcie go uspokojcie Ziomal daj mu jakiegos bana... na tydzien albo cos zeby sie chlopak uspokoil bo zara wam hosting sie rozwali ;/ z powodu zbyt duzego spamowania ;/ T_T

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

Opublikowano
hmm... Kliknolem sobie na " Moj Asystent " i wybralem " top20 " i co zobaczylem? :

Yogi - napisanych dzisiaj postow? 62/106 o koorwa MAC? wezcie go uspokojcie Ziomal daj mu jakiegos bana... na tydzien albo cos zeby sie chlopak uspokoil bo zara wam hosting sie rozwali ;/ z powodu zbyt duzego spamowania ;/ T_T

Holdy shit :O A myslalem ze ja tu jestem spamerem :)

Ja bym mu dal bana na pare dni, a jak by znowu zaczal spamowac blokade pisania postow ;]

Jestem dinozaurem

Użytkownik od 22 wrz 2007
Opublikowano

Też tak myślę jak koledzy z wcześniejszy postów :) Bo SPAMERSTWO To Zaraza i Droga Do Lamerstwa (taka moja opinia) !!

@DOWN

Pewnie chodzi o mnie ale nie jestem pewny:P

A przecież najważniejsza walka toczy się w tobie i nikt inny, tylko ty sam decydujesz, czy jesteś w Babilonie, czy już nie, czy wybierasz dobro, czy zło, czy służysz Jah, czy systemowi, który ci nie daje nic oprócz rozpaczy.

Opublikowano

fajnie by bylo jakbys powiedzial kto ... wiec moze powiesz ?? ;P

Moj internet w niemczech:

232431327.png

(Komp jest do dupy ale internet, mioodzio.)

Opublikowano

znowu spamuje -.-

95a062c8256b792f.jpg

Jeżeli Komuś pomogłem to nie obrażę się jak ktoś oceni mój post pozytywnie ;] (da mi punkt)!

Opublikowano

@hornas

Ja np. od ręki mogę wymienić 5 bezczelnych spamerów. ; )

Scavenger, Scavenger, Scavenger, Scavenger i Scavenger?

:D

Opublikowano

Najwiekszym spamerem to jest Kokosz ;p

moze on nie spamuje tylko lubi duzo pisac na kazdy temat :DxD

Opublikowano

hehe xD tak sobie mysle ze czasem moderatorzy spamują ^^ bo to temat o... yogi'm ktory spamuje : D a nie ModeratorZY x D btw. modek jak spamuje to ma racje... jezeli nie ma racjii to i tak ma racje :D

pozdro ^^

EX Moderator: Counter Strike, World of Warcraft.

Opublikowano

PS: lucek33. Ja udzielam się na forum nie tak jak ty !!! a po 2 spamujesz robiąc takie tematy. ZAL.PL dla Ciebie.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...