Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przrabianie konsoli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam, otoz zapomnialem zabrac ze soba kabla usb do psp, mam neta, psp go lapie wszystko ok, i tu moje pytanie, moge przerobic psp, lub chociaz wgrac psptube/ gierki w ktore bede mogl grac bez podlaczania konsoli do Pcta ? Nie mam zadnych adapterow niestety, jezeli nie mozna, prosze o zamkniecie tematu, jezeli nie napisalem czegos zbyt jasno, pytanie. Za pomoc daje plusy/minusy i 5*

PSP 3004 Slim soft 6.20 (moge updatowac do 6.39 jezeli cos pomoze)

Edytowane przez CrevaN

167161466687770313241.png

Opublikowano

PSPTube chyba pobierzesz, musisz tylko poszukać w Internecie na PSP. Nie mam pewności co do tego, czy zadziała. Gier homebrew/piratów nie wgrasz.

I cholera, któryś już raz pisze, że nazwa tematu powinna coś mówić o problemie...

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

@up

W tym dziale nie jestem stalym bywalcem, ale do polecen sie zastosuje, co do psptube, sciagalem, zapisalem w kilku folderach, daje na psp muzyka > karta pamieci i nic nie wyswietla, pisze ze nie ma muzyki itp. wiec jak to otworzyc ?

Opublikowano

żeby pobierać gry musisz przerobić psp a bez kabla USB niestety się nie obejdzie, z internetu na psp nie można ściągać gier z takich stron jak np. psptube

Opublikowano (edytowane)

Znalazlem do pobrania

Soft 6.20 TNHEN-C

I oto moje pytanie, czy ta przerobka jest stala ? Czy spokojnie moge odpalac na niej homebrewy takie jak PSPTube i gierki ?

Edytowane przez CrevaN

Opublikowano (edytowane)

Tylko jest problem, ten soft o ktorym napisalem, moge pobrac i zainstalowac bezposrednio z psp, wystarczy wejsc z psp na strone

To jest ukryta treść, proszę

I tam klikajac 2 razy w strzalke w prawo jest zakladka

Firmwares

I tam wlasnie jest ten soft o ktorym napisalem, sa jeszcze inne, ale nie wiem czy nie musze downgradeowac czy cos, psp nie chcem przerabiac na stale, tylko tymczasowo...

@edit

Dobra, przerobilem, mam softa 6.20 TN-C To nie jest stala przerobka : )

Wyglada na to ze homebrewy dzialaja, bo psptube (GoTube dokladniej) sie wlacza, tylko nie wiem jak z niego korzystac, zrobi ktos tuta ?

Zna ktos stronki z HB Gamesami ktore bd mogl pobierac bezposrednio z psp, oraz jakie programy mi sie przydadza na psp ?

Daje + i - zaleznie kto co zbiera

Edytowane przez CrevaN