Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Autoryzacja w serwisie steam nieudana

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam czasami takie coś ze gdy wbijam na serwer wyskakuje autoryzacja w serwisie steam nieudana i tak moze z 5 razy a nieraz jest tak że na każdym serweże tak mam da się to jakoś rozwiązać? Ja słyszałem że to jest gdy ktoś używa cheatów ja cheatów nie używam nie używalem i nie mam takiego zamiaru aha i jeszcze miałem takie coś że gdy wbiłem na serwer i chciałem troche przyciszyć to gdy przesuwałem suwak to wyskakiwala autoryzacja

post-375315-0-45713100-1312047182_thumb.jpg

Opublikowano (edytowane)

Mam czasami takie coś ze gdy wbijam na serwer wyskakuje autoryzacja w serwisie steam nieudana i tak moze z 5 razy a nieraz jest tak że na każdym serweże tak mam da się to jakoś rozwiązać? Ja słyszałem że to jest gdy ktoś używa cheatów ja cheatów nie używam nie używalem i nie mam takiego zamiaru aha i jeszcze miałem takie coś że gdy wbiłem na serwer i chciałem troche przyciszyć to gdy przesuwałem suwak to wyskakiwala autoryzacja

Ile takich tematów jeszcze będzie? Tu na forum jest pełno tutoriali jak się tego "pozbyć".

To jest ukryta treść, proszę

PS: Napisałeś ten temat 2 razy ...

Edytowane przez Tot4l_Own4g3
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...