Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PaintBall ... pytania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , jutro z kolegami idziemy na paintballa którego nie dawno otworzyli , max 10 osób czyli drużyna po 5 ...

płaci się za to 25 zł ... i gra się na zasadach jak trafi cie ktoś to jesteś wyeliminowany ... no ale jak tak można ... płaci się 25 zł to już jest troszkę kasy

a jesteś newbie w tym i dostaniesz to odpadasz i już 25 zł w błoto .... czy jakoś inaczej jest ??

a i jak sie dostanie taką kulką to boli ??

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Zasady sobie ustalacie sami, gracie do skonczenia amunicji, przynajmniej ja tak gralem w gdyni.

Nie boli, napewno dadzą wam stroje i kaski. nie bój się, zabawa jest przednia :-)

logo_black3.png

Opublikowano

ja wiem :) maska , rękawice , nawet buty , strój :)

db ze nie boli , bo jak oglądałem taki program jak się bawili to pełno siniaków hehe

narutotagkopia.jpg

Miej wyjebane na wszystko i na wszystkich ! a tym bardziej na wyżej ustawionych mod*** którzy lizali d*psko żeby dostać posadę .

Opublikowano

Ból zależy tylko i jedynie od 2 rzeczy, odgległość z jakiej dostaniesz i ilość gazu jaką ma atakujący. Zasady ustalacie sami. Tanio 25zł ile dostajecie kulek?

Opublikowano

No, chyba że dostaniesz w dloń, to troche boli, ale nie boj sie, napewno nie jest to taki straszny ból. Zależy jeszcze od miękkości kulek i odległości. Ale twardych jak skała Wam nie dadzą.:P

Wiesz, myśmy grali na 200 kulek, to mialem z 2 since na nodze i 1 na brzuchu, ale małe :P

logo_black3.png

Opublikowano

200 kulek mamy w zestawie ... a będzie z 400 bo za free na pewno postawi bo on to dopiero otwiera a my się z nim znamy to po koleżeński za free :)

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

400 kulek, no, bedziesz miec pare sincow, ale nie martw sie, nie patrz na to, zabawa jest przednia, i tyle :D

Tylko zeby Wam gogli nie dali porysowanych albo okropnie zabrudzonych, bo wtedy dyskomfortowo sie gra...

No nic, zycze milej zabawy.

logo_black3.png

Opublikowano

dzięki :)

a mam pytanie bo brak jednej osoby i kumpla sie zapytamy czy chce iść a on jest taki puchaty ( duży brzuch ) i czy zmieść się w ten strój ??

narutotagkopia.jpg

Opublikowano

Napewno maja rozne rozmiary strojów, one sa przewaznie zakladane przez głowę, także zmiesci sie bez problemu. :P

logo_black3.png

Opublikowano

Jak dostaniesz kulką z bliskiej odległości to boli trochę, ewentualnie siniak. Ale też zależy jak pistolet jest podkręcony, bo to jest na gaz :)

Płacisz 25zł, a to pewnie jest na rundy jakieś. :)

Opublikowano

Jak masz strój to z dalszych odległości nie boli. Byłem 2 razy na Paintball i fajnie się grało.

Jednak też polecam asg.

Opublikowano (edytowane)

Strój jak widziałem był zamek od szyi asz po pas , więc chyba powinien się zmieścić :)

więc piszemy do niego , ale nie mam 100% pewność więc pytam się Was

Edytowane przez WodnyGłaz

narutotagkopia.jpg