Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Fraps

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka ludzie mam takie pytanie bo mam full wersje frapsa i chciałbym żeby na moich filmikach był dźwięk z gry lub taki z yt jakaś muzyka ale gdy kręcę jakiś filmik to nie słychać wogule muzyki nie wiem czemu proszę o pomoc

Opublikowano

to może wież jak zrobić żeby szybciej filmiki się przesyłały na yt ?

Przesyłanie filmików na serwis YT zależy od twojego łącza, a właściwie nie przesyłanie tylko szybkość przesyłania - mój błąd.

Daj plusika

:) Mam nadzieję, że na niego zasłużyłem :) I pamiętaj ! Dobro, którym obdarzysz bliźniego wraca do Ciebie z podwójną mocą, czyli dasz mi plusika, to dostaniesz dwa. Czyż to nie jest opłacalne ?

garfield.png

Nie lubisz Garfielda ? Nie mamy o czym rozmawiać !

Już mnie irytuje gdy widzę, że ponad połowa społeczności MPCFORUM, nie potrafi się wysilić i napisać poprawnie jednego zdania po polsku -,-

Zbieram Plusy ! +

Opublikowano (edytowane)

Wyrenderować film do HD (dobra rozdzielczość HD to 1080x720, większe są rzadziej używane) za pomocą odpowiedniego do tego programu jak Camtasia Studio 7, Sony Vegas Pro 9-10.

A co do tego:

dasd213asd123.png

Stereo i Multichannel pokazują się tylko w Win7 (możliwe, że i w Viście, tego nie sprawdzałem). Na XP tego nie ma niestety. Gdybyś miał Seven, to wystarczy, że zaznaczyłbyś opcję "Multichannel." Odpowiada ona za nagrywanie dźwięków z wszelakich podłączonych do komputera mikrofonów, jak i miksu stereo (czyli wszystkiego, co słyszysz w głośnikach).

Edytowane przez Ax333l
Opublikowano (edytowane)

Ja mialem full frapsa i nic nie ustawialem, wlaczylem nagrywanie dzwieku i tyle. A mam windowsa 7

Edytowane przez rumcajs02
Opublikowano

@UP: Widocznie miałeś odłączony mikrofon i automatycznie nagrywało dźwięki z komputera. :) Kiedy mikrofon jest podłączony, zawsze bierze go do nagrywania. I przy pierwszym uruchomieniu zawsze jest stereo, trzeba dostosować sobie, by mieć Multichannel. Taka mała dygresja. ;)

Opublikowano

Ja żeby szybciej wrzucić film renderuje go do niższej rozdzielczości, no chyba że mam mieć jakoś hd no to odwrotnie. Na gg już ci pisałem -.-

klockilego.png
nick EUNE: the OSTR

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...