Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki cross 80 dla 15 latka .

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka chciałem sie was zapytać jaki motor crossowy dla 15 latka nie jestem jakos bardzo wysoki mam 175 cm wzrostu prosze cos do 3000 zł :D Z góry dzięki . I zeby to nie byl jakis bubel z lat 80 :)

P.S. Musi byc 2 osobowy ;)

Daj MINUSA -

Opublikowano

80 tak slabo -_- ? :D

Nie wiem ale kolega który ma 15 lat rocznik 96 ma 450 -_-

O sory myślałem że o quad-a chodzi soory :D

Opublikowano

@up

Blagam, zaprzestan.

Jak napisał że do 80, to do 80.

Twoj Kolega ma 450. Who cares?

@topic

Trzymaj tutaj, PES'a, miałem kiedyś taką, ale oddałem koledze, i kupiłem KTM 125 albo 150 mam... .

http://otomoto.pl/honda-pes-M2733878.html

Fajny motorek, dosyc miekkie zawieszenie, fajnie sie smiga po lesie, szczegolnie w zimie.:D

Jak na 80ccm, ma przytup, crossom nie trzeba dużo. Można poszalec.

@edit

Dziwne, ja mialem PES'a 125, a nie 80.

Nie widziałem nigdy 80.. o.O

logo_black3.png

Opublikowano

@up 2 bardzo dziekuje za odpowiedz ale zapomnialem w topicu dopisac ze koniecznie musi miec swiatla itp poniewaz chce tego crossika zarejestrowac @up 3 ja chce tym crossem troche pojezdzic a nie po 2 dniach sie zabic tereny mam takie jak widzicie na tym filmie wiec ...

Daj MINUSA -

Opublikowano

Bardziej polecalbym Ci yamahe, przynajmniej dlatego ze ma wiekszy przeswit (wiekszy komfort jazdy w terenie).

Ale wybor nalezy do Ciebie, hm, nie ma wiecej ciekawych motorów w tej cenie, z ta pojemnoscia.

Ja wybralbym yamahe.

logo_black3.png

Opublikowano

yamaha dt to juz lepsze jest derbi senda tansze i czesci masz wszystkie do tego , zreszta do am6 tez masz ale w yamaszce placisz bardziej za ten napis

Opublikowano

Sorki ze jeszcze wygrzebuje temat ale sie zapytam Co sądzicie o aprilii rx 80 ? Motor Prezentuje wizualnie sie dobrze prosze o odpowiedzzi co do technicznego.

Daj MINUSA -

Opublikowano

derbi jest fajna ale strasznie pierdzi ;/

jeżeli ktoś lubi pierdzący dźwięk no to niech bierze derbi :P

http://allegro.pl/aprilia-tuareg-125-50-tanio-zamienie-pilne-i1744506043.html tu masz 125/50 ;]

nie wiem czy jest sens kupywać takich małych pojemnościowo crossów bo to ani mocy nie ma ani prędkości :P

a tak to 125, 14km i można poszleć ;]

i nie wiem również po co rejestrować crossa jak nimi sie jeździ w 80% po lasach :P

a po drodze bardzo nie wygodnie i mało przyczepienie ;)

daj_plusa_kurwo_24185.jpg

sygna2s.jpg

Opublikowano

Yamaha DT 80

Senda 80/50

@ps

u nas w Turku polowa osob nie ma prawa jazdy, i polowa 15-16 latkow ma 250/50 w tzr, albo jakas cbr f2/3.

tak to jest, jak polowa osob w miescie to albo ''biznesmani'' albo dealerzy;@

zreszta, w dzisiejszym swiecie, te 2 sformulowania dotycza jednego ''zawodu''

65994253024037513199.png
Opublikowano

Niedoświadczony motocyklisto, dowiedz się, że crossów się nie da zarejestrować ponieważ są bez świateł oraz crossy są do jazdy na torach oraz w terenie więc nigdy nie są dwuosobowe.

Ten typ motocykla, o który pytasz, nazywa się Enduro.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...