Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Kurwa mać przecież tu jest tyle poradników że aż krew zalewa jak następny się pyta o to samo - 'jak zrobić cheata. najlepiej jakbyście mi podali od razu kod".

Nie siłą, a młotkiem.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Kurwa mać przecież tu jest tyle poradników że aż krew zalewa jak następny się pyta o to samo - 'jak zrobić cheata. najlepiej jakbyście mi podali od razu kod".

nie bądź taki mądry/gorzej jak a xD bo cheata do CA jest w chuj trudno zrobić, to nie Warrock...

Ten dział jest od pomocy więc go nie przewalaj po prostu... Piszesz - odpowiadaj

Edytowane przez Nitaki

Tak mój komp spełnia wymagania Combat Arms :p

312v57r.png

Opublikowano

nie bądź taki mądry/gorzej jak a xD bo cheata do CA jest w chuj trudno zrobić, to nie Warrock...

Ten dział jest od pomocy więc go nie przewalaj po prostu... Piszesz - odpowiadaj

a ty kurwo nie minusuj bo żal mi cie!!

zbyt duża sygnatura

Opublikowano

Zgadzam się z @laB2. Zanim napiszesz temat sprawdź, czy podobny nie istnieje już na forum.

Do CA są hacki ale tak jak @Up pisze - zabezpieczenia są mocne. Jeśli się gówno znasz (a gówno się znasz) to gówno zrobisz. Wiele lat nauki - to jest sekret wielkich hackerów i programistów.

p.s. Jebię hejterów ^_^

• Dodaj nową pozycję...