Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zakładam ten temat, bo zaciekawił mnie jeden demot

1311953333_by_aniia94.jpg

W dużej części to prawda. Wiele krajów/obcokrajowców czuje respekt do polaków, naszej pomysłowości i kreatywności. Można doszukać się prawdziwych aktów debilizmu (polityka). Polak potrafi wiele zdziałać, wystarczy, że chce i ma motywację. Mamy świetne położenie geograficzne. Nie każdy kraj ma dostęp do morza i gór jednocześnie. Z naszych ziem wywodzi się dużo wybitnych postaci historycznych, które miały wpływ na rozwój nauki.

Posiadamy wspaniałych sportowców, którzy odnoszą sukcesy. Polski naród musiał przejść trudne okresy, przez 123 lata naszego kraju nie było na mapach, lecz powrócił! Przez 123 lata nie złamali polaków. Potem wojny, każdy Polak był gotowy na obronę kraju, nie odpuszczał do końca. Kto jak kto ale to my polacy najłatwiej zawieramy znajomości. Szkoda, że wielu z nas dostrzega tylko wady i narzeka "co to za drogi" "co oni kurwa robią na tym boisku". Trzeba wspomnieć, że Polki są uważane za jedne z najpiękniejszych kobiet na świecie.

Dla mnie Polska to piękny kraj pełen zabawnych, kreatywnych osób oraz wspaniałych kobiet. Jestem dumny, że urodziłem się w Polsce.

Jakie jest wasze zdanie na temat naszego kraju?

Opublikowano

Nie wiem czemu, ale w innym towarzystwie ci ludzie by mówili zapewne co innego :D

Tzn. jak są w Polsce to "Żaden kraj mnie tak nie poruszył jak Polska", jak w Rosji "Żaden kraj mnie tak nie poruszył jak Rosja" itd. itp. :D

Poza tym to też jestem dumny :D

Opublikowano

Kraj nie najlepszy, nie najgorszy. Cieszę się, że urodziłem się w Polsce. Ale wolałbym urodzić się w Ameryce. Po prostu więcej możliwości.

A przy okazji:

Opublikowano

Jestem Polakiem jestem aby Dumny z naszyk Polskich Kobiet.

ale jak pisała jedna Osoba Lepiej było by się urodzić w Ameryce.

Opublikowano

Wolałbym być amerykaninem. Może byłbym kurwa tłusty jak świnia ale bym zarabiał 10x więcej, wszystko byłoby tańsze i nie jeździłbym po dziurach tylko po normalnej drodze.

RAsfepN.png
Opublikowano

Ja też bym wolał mieszkać gdzieś indziej, Polska nie jest złym krajem, ale niestety politycy, oraz dzisiejsza młodzież sprawia że coraz bardziej mam ochotę wypierdolić z tego kraju i nigdy więcej nie wrócić

Opublikowano

Kraj nie najlepszy, nie najgorszy. Cieszę się, że urodziłem się w Polsce. Ale wolałbym urodzić się w Ameryce. Po prostu więcej możliwości.

A przy okazji:

Ja też. :< Dlatego mam zamiar wyjechać, jak dorosnę.

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Ja jebe czemu chcecie tak do ameryki? Nie widzicie co się dzieje? AMERYKA UPADA CAŁA JEJ GOSPODARKA ! Wystarczy posłuchać wiadomości. Jestem dumny że jestem Polakiem !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Opublikowano

Ja bym wolał urodzić się w Szwajcarii lub Norwegii.

Chociaż cieszę się , że mieszkam w Polsce , bo zawsze mogło być gorzej...

394591421101183179764.jpeg