Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam pytanie interesuje mnie w jakim jezyku mozna napisac bota do gier przegladarkowych bo nie chodzi mi o bota ktory bedzie pracowal sobie w tle a ja bede mogl robic swoje na komputerze np cos takiego jak

sf bot http://www.mpcforum.pl/topic/269661-sf-bot-do-sf-game/

i np bedzie mozliwosc wybrania opcji ze ma ekspic do 10 lvl a pozniej ma np trenowac prosil bym o pomoc bo mam warunki do nauki dosc wielu jezykow programowania tylko prosze o pomoc w wybraniu najbardziej odpowiedniego

Opublikowano

w każdym możesz, ale w jakim to w ogóle umiesz programować?

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

teoretycznie probowalem troche w c++ jak i w javie ale to podstawy ale chce zebyscie mi cos poradzili jaki jezyk bedzie najlepszy do robienia tego typu botow bo napisac skrypt zeby robil cos za mnie na zasadzie ruszania muszka to umiem zrobic ale najwazniesze jest to zeby on robil swoje a ja w tym czasie abym mogl kozystac z komputera

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

jeżeli chodzi o prędkość to dobrym wyborem będzie D. Język ten jest bardzo wygodny jednocześnie będąc w pełni kompilowalnym.

Cytat

Orientacja seksualna polega na tym, że jeden mężczyzna lubi blondynki, drugi szatynki, że jedna pani woli umięśnionych mężczyzn a inna chudych intelektualistów. Homoseksualizm nie jest orientacją jest chorobą za którą homoseksualiści nie ponoszą odpowiedzialności. Pewna grupa ludzi rodzi się upośledzona fizycznie, na przykład bez ręki ale czy to znaczy, że wszystkim zdrowym powinniśmy też obcinać ręce? Nie, powinniśmy zapewnić im protezy. Obowiązkiem państwa jest zapewnienie homoseksualistom, jak wszystkim upośledzonym fizycznie czy psychicznie profesjonalnej opieki medycznej.

• Dodaj nową pozycję...