Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, na wstępnie od razu zacznę jestem doświadczonym graczem na PL miałem bodziaka 90, sprzedałem go i skończyłem grę, ale jednak nałóg był silniejszy..

Tutaj pojawia się kwestia, kim zagrać, miałem także mentala 86lv, ale nie chcę mieć już więcej z tą klasą do czynienia :P

Zastanawiam się nad Szaman Heler, Sura BM lub WP, wiem, że ciężko się zarabia postaciami do pvp, ale jednak częściej będę brał pvp niż expił..

Doradzacie coś :D

Opublikowano

Ameryki nie odkryłeś, BM, fajna zabawka, miałem do czynienia na wojnach królestw, ledwo bodziakiem składałem przy 40% na ludzi, WP do expa, ale co tam wbije 75 zrobie skille na p i co dalej? WP, jest troszkę kiepski w pvp

Opublikowano

Helerkiem sobie pomykałem na priwach, fajna zabawka, tylko na metkach to ja nie mam szans zarobić.. Tragedia będzie bo chciałem już tak na 65 do red lasu iść..

Opublikowano

WP < 3333

- szybki exp

- tanie ku

- dobry w pvp (chociaz słabszy o wiele od BM)

Aktualnie pauzuje z Metinem. Ale jak otrzymam dobrą propozycję (ekipa) na jakiś server to chętnie się dołączę (PL).

Daj like jeśli pomogłem. :-)

Opublikowano

Polecam sure WP Bardzo fajnie sie expi postacią natomiast w Pvp postac jest dobra dopiero na wyższym Lv

ironmane.png

1293724352-U124874.png

Robię sygnatury zlecenia PW

Opublikowano

Sura BM fajnie się expi i do pvp dobra ale metki słabo idą... Taka postać raczej na pvp... tanie ku

Sura WP dobra pod exp nawet chyba najlepsza troszkę ku w cenach wyśrodkowane znaczy czarowane ostrze i zbroja a reszta taniutko :)

EQ dla sury jest raczej tanie

Szaman healer metki słabo a do pt też zbytnio nie potrzeba, ku strasznie tanie więc wbicie skilla na G to nie problem... ale expi się hard

EQ najtańsze

Ja osobiście polecę Ci ninje dagger bo na lura się nada, expi sie fajnie skille na G trudno wbić nie jest, a na wyższych lvl radzi sobie wspaniale.

A metki tak samo może męczyć jak sura BM, więc spoko postać, jesli chodzi o bicie np bossów to spoko załatwiasz jelonka czy jakiś łuczek i ciśniesz ;p

Ma na prawdę duże dmg wtedy + bony :P

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Polecam ci Sure WP

Postać jest dobra w expie lecz doczynienia z PvP będzie miała po 75 levelu.

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano
WP, wiem, że ciężko się zarabia postaciami do pvp, ale jednak częściej będę brał pvp niż expił..

WP jest postacią do PVM :huh:

I poleciłbym Ci tą postać jest jedną z najlepszych do PVM i do PVP jest dobra po 70lvl

1356721310-U739101.png

Opublikowano (edytowane)

Wp... tak jak up'y exp bardzo szybki ( 61 w tydzien wbilem bez problemu )

Moj wp teraz ma 72 i niezle sobie radzi w pvp, skille G ;)

Wszystko od eq zalezy ^^

Edytowane przez xPrzeMoxD

1364672805-U250359.png

Opublikowano

hymm skoro jestes takim doświadczonym graczem to po co zadajesz take głupie pytania każda klasa postać jest dobra jeżeli umiesz grac osobiście nie gram już w to gówno jakim jest metin 2 3 lata zmarnowałem na tą grę i okolo 2000 zł na wybonowanie eq po wyponowaniu eq okradł mnie 'kolega' z gildi którego znałem ponad 2 lata ta gra to syf jakich mało robi ludzią z mózgu siano pomału stajesz się bardzo chciwy i nic cie nie obchodzi liczy sie tylko metin i napierdalanie yangow ta gra to bagno nie polecam :)

a>
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...