Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laptop da rade? Rozdaje kody minecraft.

Toshek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam. Mam pytanie czy Acer EM350 uciągnie minecrata? Według filmiku na youtubie uciągnął.

Za poprawną odpowiedź dam JEDEN kod na każdą osobę premium do minecrafta ważny miesiąc.

OCZEKUJE TROCHĘ DŁUŻSZYCH odpowiedzi niż " Tak utrzyma "

Pozdrawiam

Edytowane przez Toshek
Opublikowano

Ten laptop da rade uciągnąć MineCraft sam gram na laptopie gorszym od tego

33902.png

Opublikowano

@UP Grafikę.. Mc jest bardzo nieustabilizowaną grą, i fpsy skaczą bardzo znacznie.

Co do uciągnięcia, powinień dać radę przy grafice fast i odległości renderowania short, wtedy będziesz miał o wiele więcej fpsów i gra nie będzie tak klatkować. Jeżeli chcesz dowiedzieć się więcej pisz pw.

Opublikowano

Zapewne uciągnie. Wyłącz w minecrafcie opcje fancy graphic i zmniejsz odległość widzenia na bardzo bliską

Kto, kurwa śmiał edytować moją sygne, ja sie pytam?

Opublikowano

Uciągnie minecrafta ( Jeśli nie zmien dystans widzenia na Tiny

zjxa83.jpg

Szukasz Kumpla do Gry ? Napisz na GG: 33011130 Skype: Zkumeru

Opublikowano

Jeszcze w sumie nie teraz, laptopa kupuje za tydzień, dwa. Dlatego się zastanawiam. Dalsze opinie, więcej kodów.

Opublikowano

@UP optimize i optifog sa w modcraft. A co do laptopa napisalem ze nie da rady ze wzgledy na procek, karte graficzna i najpawdopodobniej bedzie sie przegrzewal lepiej kup kompa za 1300 zl a minecraft to nie bedzie problem.

Opublikowano

Sam mam tego laptopa i daje radę. FPS na grafice fast i opcji max FPS wynosi nawet 65-80 (Razem z modem optimine+optifog z najniższymi ustawieniami)

Oczywiście radzę Ci przeczyścić wszystkie dyski, defragmentacje itp...

Jezeli chcesz to podaj na PW GG czy cuś, wyślę ci link do poradnika jak zwiększyć FPS oraz PINGi, dla gry online.

Zbieram minusy! :)

Opublikowano

Hmmmm... z utrzymaniem bedzie ciezko malo ramu troche... pozatym firma Acer to gowno niestety trzeba przyznac zainwestuj w netbooka z wiekszym ramem bo mimo proceaorka intela to masz praktycznie slabo

chyba ze go kupisz i rozbudujesz o 2-3 giga RANU wtedy bedziesz mogl pograc w miare wygodnie i z max renderingiem o grafice fancy mozna zapomniec bo za malo ram i zintegrowana karta ale na ystawieniach najmniejszych z wylaczonymi tymi wszystkimi bajerami pograsz w 30 w gore klatkach moga byc spadki oczywiscie

Opublikowano

Ok to ja sparawdze czy to nie fake.

Powiem tak moze byc problem z grzaniem bo laptopy i minecraft tak maja.

Co do wymagania to pojdzie Ci gladko bo na swoim starym PC'ie odpalalem 512ramu , 1,8 ghz.

I nawet nie klatkowalo. Tak wiec pojdzie.

• Dodaj nową pozycję...